Menu
RSS

Oymapınar’da GES Çılgınlığına Dur Demek İçin Tüm Manavgat Halkına Davet

Oymapınar’da GES Çılgınlığına Dur Demek İçin Tüm Manavgat Halkına Davet

CHP Antalya Milletvekili Aliye Coşar, Oymapınar Mahalle Muhtarı ve CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar tüm Manavgat halkını

22 Ekim 2024 Salı Günü saat 11.00 ve 12.00 deki ÇED toplantısına davet etti.

Davet için konuşan CHP Antalya Milletvekili Aliye Coşar sosyal medya hesabından yaptığı çağrıda şunları söyledi:

Haberin Videosu:

“22 Ekim Salı günü saat 11.00 ile 12.00 de olmak üzere Oymapınar Mahallesi için Çevre Değerlendirme (ÇED) Toplantısı Yapılacak. Üç mahallemizi etkileyecek, Güzelyalı, Karavca ve Oymapınar Mahallemizi etkileyecek bu Yüzer GES projesine hayır demek için sizleri de

tek yürek olup o toplantıya davet ediyorum. 32 hektar gibi devasa bir bölgede Oymapınar Baraj Gölümüze yapılacak olan Yüzer GES projesi hem hayati öneme sahip tüm kaynaklarımıza zarar verecek, bölgedeki ekolojik dengeyi bozacak Yüzer GES projesini Manavgat halkı istemiyor.

Bu direncimizi göstermek için mücadele edeceğiz ve Salı günü burada toplanıp bu güzelim doğa harikasını korumak için hep beraber burada toplantımızı yapacağız.

Daha sonra söz alan CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar yapılacak olan ÇED toplantısına halkı davet ederek Manavgat halkının bu Yüzer GEs projesine karşı olduğunu belirtti. “Yapılacak olan Yüzer GES projesinin doğa harikası bölgeye çok büyük zarar vereceğini düşünüyoruz.

Bunun yapılmaması için elimizden geleni yapacağız. Sizler de bizlere destek olmak için, Oymapınar, Karavca ve Güzelyalı halkına, kısaca Manavgat halkına destek olmak için bu toplantıya mutlaka sizleri bekliyoruz. Ulualan’da başardığımızı inşallah burada da başaracağız”

yukarı çık
0
Paylaşım