Menu
RSS

CHP Isparta Merkez İlçe Başkanı Av. Birtan Özgün Takmaz'dan, 10 Ekim Ankara Gar Katliamı Mesajı

CHP Isparta Merkez İlçe Başkanı Av. Birtan Özgün Takmaz'dan, 10 Ekim Ankara Gar Katliamı Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Merkez İlçe Başkanı Av. Birtan Özgün Takmaz, 10 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşen Ankara Gar Katliamı’nın yıldönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.

Av. Birtan Özgün Takmaz, mesajında bu acı olayın toplumda yarattığı derin üzüntüyü ve kayıpların unutulmaması gerektiğini vurguladı.

Av. Takmaz, "6 yıl önce bugün, 10 Ekim’de meydana gelen bu hain saldırıda hayatını kaybedenleri asla unutmamalıyız. Barış için bir araya gelen insanların hedef alındığı bu terör olayı, ülkemizin birlik ve beraberliğine yönelik yapılmış en acı ve en alçakça saldırılardan biridir" ifadelerini kullandı.

Toplumun her kesimine çağrıda bulunan Takmaz, “Bizler, kayıplarımızın anısını yaşatmak ve barış içinde bir arada yaşamaya kararlı olduğumuzu göstermek için bir araya gelmeliyiz. Bugün, hayatını kaybedenlerin anısına saygı duruşunda bulunmalı, terörün her türlüsüne karşı ortak bir duruş sergilemeliyiz” şeklinde konuştu.

Yayınladığı mesajla, teröre karşı duyarlılığın önemine dikkat çeken CHP Isparta Merkez İlçe Başkanı Birtan Özgün Takmaz, mağdurlara ve ailelerine başsağlığı diledi.

yukarı çık
0
Paylaşım