Menu
RSS

Kumluca Belediye Başkanı Mesut Avcıoğlu, Gazetecilerle Kahvaltıda Buluştu

Kumluca Belediye Başkanı Mesut Avcıoğlu, Gazetecilerle Kahvaltıda Buluştu

Kumluca Belediye Başkanı Mesut Avcıoğlu, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan gazetecilerle kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi.

Başkan Avcıoğlu, basın mensuplarının bu özel gününü kutlayarak gazetecilik mesleğinin önemine vurgu yaptı.

Düzenlenen kahvaltı programında gazetecilerle bir araya gelen Başkan Avcıoğlu, yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“Kumluca Basınımızın değerli temsilcileri, hepiniz hoş geldiniz. Basın, demokrasinin olmazsa olmazlarından birisidir. Sizler, vatandaşımızın gözü ve kulağı olarak bizler ve vatandaşlarımız arasında bir köprü olmaktasınız. Bir ülkede demokrasinin şartlarından biri basın özgürlüğüdür.

Başta Kumluca’daki gazetecilerimiz olmak üzere, gece gündüz çalışan ve tarafsızlıkla görevlerini yürüten tüm gazetecilerimizin Dünya Gazeteciler Günü’nü kutlarım.”

Başkan Avcıoğlu, yerel basının Kumluca’daki toplumsal bilinçlenmeye ve bilgilendirmeye olan katkılarını takdir ettiğini belirterek, gazetecilerin güncel olayları objektif ve tarafsız bir şekilde kamuoyuna aktarma görevlerinin toplumsal açıdan büyük önem taşıdığını dile getirdi.

"Yerel basın, halkın sorunlarını ve taleplerini gündeme taşımada önemli bir köprü görevi üstleniyor. Sizlerle bu anlamlı günde bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum. Dünya Gazeteciler Günü’nüzü kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.

Gazeteciler ise Başkan Avcıoğlu’nun nazik daveti ve kutlama mesajı için teşekkür ederek, Kumluca’nın kalkınmasına yönelik haberlerini titizlikle sürdüreceklerini ifade ettiler.

Etkinlik, Siyasi Parti Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, gazeteciler ve Başkan Avcıoğlu’nun sohbetiyle samimi bir atmosferde sona erdi.

yukarı çık
0
Paylaşım