Menu
RSS

Manavgat CHP İlçe Başkanı Coşar: Kırkkavak Mahallemiz Yalnız Değildir

Manavgat CHP İlçe Başkanı Coşar: Kırkkavak Mahallemiz Yalnız Değildir

Antalya'nın Manavgat ilçesi Beşkonak Köprülü Kanyon Kırkkavak Malallesi'nde, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından özel bir firmaya mermer ocağı izni verilmesine,

bölgede yaşayan vatandaşlar, siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları, dernekler ve sendikalar tepki göstermeye devam ediyor.

CHP Manavgat İlçe Örgütü, Beşkonak Köprülü Kanyon Kırkkavak’ta açılması istenen maden ocağına karşı halkın yükselen tepkisine destek vermek ve onlarla yüzyüze görüşerek neler düşündüğünü görüşmek için geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirdi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in de katılıp konuşma yaptığı toplantı tepkilerin dile getirildiği ve yürütülen direnişin devam edeceği söylendi.

Toplantıda konuşan CHP Manavgat İlçe Başkanı Aliye Coşar “Beşkonak doğasıyla, tarihiyle çok önemli bir turizm bölgemizdir. Rantçı ve talancı zihniyetlere geçit vermeyeceğiz. Bölge halkımızla mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Sürecin takipçisi olacağız” dedi.

CHP Manavgat İlçe Örgütü toplantının durumunu sosyal medya hesabından şöyle açıkladı “Bugün İlçe Başkanımız Aliye Coşar, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız, Belediye Başkanımız Şükrü Sözen, Meclis Üyelerimiz ile birlikte Kırkkavak Mahallemizde yapılmak istenen

mermer ocağına karşı direniş gösteren bölge halkına destek olmak için bir araya geldik.

Beşkonak doğasıyla, tarihiyle çok önemli bir turizm bölgemizdir. Rantçı ve talancı zihniyetlere geçit vermeyeceğiz. Bölge halkımızla mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Sürecin takipçisi olacağız”

 

yukarı çık
0
Paylaşım