Menu
RSS

Kaş Belediyesi 2024 Ekim Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Kaş Belediyesi 2024 Ekim Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Kaş Belediye Başkanı Erol Demirhan başkanlığında yapılan ekim ayı meclis toplantısında gündem maddeleri karara bağlandı.

Belediye Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda, eylül ayı meclisinde 12 Ekim’de yapılması kararlaştırılan 3. Kaş Yağlı Pehlivan Güreşleri tarihinin değiştirilmesi konusu görüşüldü. Söz konusu güreşlerin, 19 Ekim’de gerçekleştirilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

2025-2029 yıllarını kapsayan Yatırım Programı taslağı oy birliği, 2025-2029 yıllarını kapsayan Stratejik Plan taslağı ise oy çokluğu ile kabul edildi.

2025 Mali Yılı Performans Programı taslağının, Bütçe Kararnamesi taslağının, Gelir-Gider Bütçesinin ve Gelir Tarifelerinin görüşülmesi konuları, Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi, 15 Ekim Salı günü devam meclisi yapılması oy birliğiyle kabul edildi.

1/1000 Ölçekli Kalkan-Bezirgan-İslamlar İlave Revizyon İmar Planı Değişikliği ile ilgili hazırlanmış olan (Kalkan Mahallesi 2653 Parselin Doğusunda Kalan Park Alanında Trafo Alanı Düzenlemesi ) İmar Komisyonu Raporu görüşülerek, oy birliğiyle kabul edildi.

Andifli Mahallesi 28 Ada 2 ve 14 Parseller 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı İmar Planı Değişikliği İmar Komisyonu Raporu görüşülerek, oy birliğiyle kabul edildi.

Kaş ilçesi genelindeki engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara elektrik ve su abonesi verilebilmesiyle ilgili konu görüşülerek, oy çokluğu ile kabul edildi.

Ağullu Mahallesi 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Teklifi konusu, İmar Komisyonuna havale edildi. Verilen kısa aranın ardından görüşülen gündem maddesi oy birliğiyle kabul edildi.

Öte yandan, Andifli (Merkez) Mahallesi’ndeki Çerçiler Düğün Salonu adının, Feyzi Gürsoy Düğün Salonu olarak gündeme alınması oy birliğiyle kabul edildi.

Başkan Demirhan, toplantı sonunda yaptığı değerlendirmede, 29 Ekim tarihinde belediye bünyesindeki işletmelerin kapanacağını belirterek, nisan, mayıs, haziran, temmuz, ağustos ayının sona kadar olan dönemde 49 milyon 512 bin lira gelir elde edildiğini ifade etti.

yukarı çık
0
Paylaşım