Menu
RSS

Konyaaltı Gelecek Partisi İlçe Başkanlığı Serkan Çetin’e Emanet Edildi

Konyaaltı Gelecek Partisi İlçe Başkanlığı Serkan Çetin’e Emanet Edildi

Gelecek Partisi Antalya ilçelerinde ilçe kongreleri birbirinin ardından yapılıyor. Muratpaşa ve Kepez ilçe başkanlığı seçimi sonrasında Konyaaltı İlçe Başkanlığı seçiminde yine bir genç ilçe başkanlığı koltuğuna delegelerin teveccühü ile oturdu.

Gelecek Partisi Antalya teşkilatı ilçe kongrelerini tamamlıyor. Beklenen bir erken seçime hazır olduklarını dile getiren Gelecek Partisi İl Başkanı Beytullah Demir, ilçe kongrelerinde özellikle gençlerin görev almak istemelerinin kendileri açısından

çok sevindirici olduğunu belirterek, ülkenin geleceğini gençlere emanet eden Ülkemizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dileğüini yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra oluşturulan divan Konyaaltı ilçesinin seçiminde tek aday olan Serkan Çetin’i konuşmasını yapmak üzere kürsüye çağırdı.

Konuşmasına “Prof Dr Ahmet Davutoğlu genel başkanımızın önderliği ve liderliği ile kurulan partimizin Antalya ili Konyaltı ilçesi 1. Olağan kongresine teşriflerinizden dolayı şahsım ve değerli yönetim kadrom adına teşekkür ediyor hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum” diye başlayan Çetin.

“Önümüzde zorlu bir süreç var. Ülkemizdeki süregelen tek adam rejiminin bizleri nasıl çıkmazlar içerisine soktuğunu hepimiz görüp yaşamaktayız. Özellikle de gençler içinden çıkılamaz sorunların içerisinde boğulmakta.

Halbuki gençlerimiz bu ülkenin geleceği. Siyasette gençlerin ağırlığının olması gerektiğine inananlardanım. Partimiz Gelecek Partisi ve onun önderi Prof Dr Ahmet Davutoğlu genel başkanımıza Antalya’nın en güzel ilçesi Konyaaltı’ndan söz veriyorum:

Bizler her türlü engellemeye rağmen partimizi iktidara taşımaya hazırız. Biz gençlere güvendiğiniz için de sizlere müteşekkiriz” dedi.

Oylama sonucu Konyaaltı İlçe Başkanlığına seçilen Serkan Çetin’in yönetim listesi şöyle:

EMRAH KÖKEN

İLKER TAŞER      

HAKAN VAROL 

NAZMI MERT UYSAL      

SEZER KESERCI 

MEHMET PEKACAR

HAKAN YAVUZ                 

ALI RIZA GÜLAY               

BAYRAM MURTAZA                      

UĞUR ÖZER                      

METİN CİHAN AKSOY                    

BURAK ÜLKER                  

EMRE GUNDOĞAN

MEHMET EMİN KOZAK

UTKU AYAC1

YILMAZ TİMUR

BURÇAK YILMAZ

ÖZLEM DENGERELİ

EMRE KIUÇARSLAN

yukarı çık
0
Paylaşım