Menu
RSS

CHP Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez Oldu

CHP Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez Oldu

CHP’de kongre seçimleri olağan hızıyla devam etmekte. Bugün hem Konyaaltı hem de Kepez’de CHP 6. Olağan ilçe kongrelerini büyük bir demokrasi örneği göstererek yaptı.

Mevcut İlçe Başkanı Önder Kurnaz’ın aday olmaması üzerin eiki adaylı bir yarış yaşandı. İlçe yönetiminde yer alan Gökhan Ölme ile İl yönetiminde yer aylan Zeki Doğan arasında kıran kırana bir yarış gözlendi. Her iki aday da birbirlerine saygıyı ve kucaklaşma dilini kullandı.

Yapılan seçimlere katılan delegelerden 243 oy alan Gökhan Ölmez CHP Kepez İlçe Başkanı Seçildi. Zeki Doğan ise 164 oy aldı. Divan Başkanlığını CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı yaptı.

Kongreye CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, Antalya Milletvekili Aliye Coşar, ilçe başkanları, delegeler ve çok sayıda partililer katıldı. Kongreye ilgi oldukça yoğun oldu.

Haberin Videosu:

Gençlikten gelen enerjisi ile ilçe başkanlığına aday olduğunu belirten Gökhan Ölmez, kendisi hakkında seçim öncesi yayılan dedikodulara kızarak, “Ben hiçbir belediye başkanının adayı değilim, hiçbir belediye başkanından ihale almadım, hiçbir ticari ilişkim olmadı.

Eğer bunları yayanlar gelip söylediklerini ispat ederlerse şimdi hemen siyaseti bırakırım” dedi. 

Ölmez konuşmasında şunları söyledi: “Partimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu kongremizin önümüzdeki dönem yapılacak yerel seçimlerde kim başkan olursa olsun Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını taşıyacaktır. Bu bayrağın altında sizlerin huzurunda bu konuşma fırsatını yakaladığım için çok şanslıyım.

18 yaşında bu partiye üye oldum. Yıl 2003. 20 yıldır bu partiye gençlik kollarından yetişmiş bir kardeşiniz olarak yine tekrar ediyorum bu bayrağın altında sizlerin huzurunda ilçe başkanı adayı olarak çıkabilmek, 38 yaşına kadar yaşamış olduğum en büyük mutluluğum.

Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi. Beni sizlerin huzuruna çıkaran CHP’dir. Ben bu partini ve Antalya’nın her köşesine, sokağına bayrak asmış, broşür ve bildiri dağıtmış bir kardeşinizim. Ben bu partinin merdivenlerine paspas çekmiş biriyim. Benim bu yola çıkarken tek bir amacım var

yedi ay sonra yapılacak yerel seçimlerde tarihinde hiç kazanılmamış CHP Kepez Belediyesini kazanan ilçe başkanı olmak istiyorum ekibimle ve sizlerle birlikte. Seçim çalışmaları mahalle çalışmalarıyla başlar. Öz eleştiri yapmamız gerekiyor, 

Antalya Büyükşehir Belediyesini bir dönem aldık bir dönem AKP’ye verdik.

Kepez Belediyesini almakla beraber büyükşehir belediyesini de ikinci kez üst üste CHP’de bırakacağız. Bu çalışmalar mahallelerden başlar. Özeleştiri yapmamız lazım. Özeleştiri yapmayan kişiler, kurumlar ve kuruluşlar ne olursa olsun başarılı olamaz. Önce özeleştiri yapmaya bileceğiz.

Biz maalesef mahalle çalışmalarında eksik kalıyoruz. Bugüne kadar da başarılı olamadık. Mahalle çalışmaları demek sadece pazar ve esnaf gezmeleri ile olmuyor. Bu yanlışları hep birlikte yaptık ama artık yapmamalıyız. Mahalle çalışmaları mahalle sorumluları ile başlar.

Tüm mahalle sorumlularından şunu rica ediyorum; beni koltuğumda oturtmayacaksınız durmadan çağıracaksınız. Ben sürekli alanlarda olmalıyım, sürekli çalışmalıyım. Mahallede her ne olursa olsun ilçe başkanının haberi olacak. Mahalleye sadece oy almak için gidersen sana

‘Zor günümde neredeydin şimdi mi aklına geldim?’ diye sorar. Fakat bizler onların iyi ve zor günlerinde yanında olursak yüzümüz kızarmadan oy istemeye gidebiliriz.

Zeki Ağabeye katılıyorum. Siyaset ticaret yapma yeri değildir. Sadece bir şeye üzüldüm. Burada bazı arkadaşlar var mahalle ve delege seçimlerinde hakkımda birkaç şey söylemişler. Buradan onlara cevap vermek zorundayım. Benle ilgili bir şey duyduysanız bana sorun.

38 yaşıma kadar hiçbir belediye ile ticari çalışmam olmamıştır. Hiçbir belediyeden bugüne kadar bir şey almadım, almayacağım. Benim yapmadığım şeyleri yapıyormuşum gibi konuşmanıza içerledim. Bugüne kadar bir belediyeden bir şey aldıysam veya da ticaret yaptıysam

bugün divana istifamı sunuyorum. İspatlayın getirin. Aynı onurlu ve gururlu davranışı karşı taraflardan da bekliyorum. Ben ikinci bir adam değilim. Bana burada bir kişi Gökhan bana saygısızlık yaptı diyemez. Ben bu partiyi toparlamaya geliyorum.

Ben bu partiye birlik, beraberlik ve dayanışmayı tekrar kazandırmaya geliyorum.

CHP Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez’in İlçe Yönetim Kurulu Asil listesi şu isimlerden oluştu:

“Ali Tuna, Arif Songür, Ayşe Çankaya, Busem Akkanat, Demet Karakuş, Deniz Çapan, Ebru Altınbilek, Eşe Çamlıdağ, Eyüp Can Kederli, Fettah Karaç, Gülay Şimşek Yurdabakan, Gülseren Hüseyinoğlu, Hüseyin Ayanlar, İrfan Arıkan, İsmet Aslan, Murat Yördem, Mümtaz Yıldız, Oğuz Saraç,

Onur Yazıcıoğlu, Salih Ulus, Uğur Karakurt, Ümmünaz Demir, Yunus Müdüroğlu, Yusuf Avcı ve Yusuf En.”

yukarı çık
0
Paylaşım