Menu
RSS

Antalya’da CHP’li Gençten Başkan Adaylarına Çağrı: Birleştirici Olun

Antalya’da CHP’li Gençten Başkan Adaylarına Çağrı: Birleştirici Olun

Konyaaltı CHP’den meclis üyesi aday adayı olan Ece Öztürk, CHP’nin ilçe ve il başkanlarının belirleneceği seçimlerle ilgili dertlerini dile getirdi. Aday adayı olanların birbirleri hakkında karalayıcı, öfke kusan atışmalarından CHP gençliğinin rahatsızlığını dile getirerek “Parti büyüklerimden bir ricam olacak.

Ben bu süreçte havada uçuşan tekmeler görmek istemiyorum. İlçe binası balkonlarından “seninle görüşeceğiz “ sesleri duymak istemiyorum. Eşlerinin sözlü tartışmalarına yumrukları ile dahil olan abilerimi görmek istemiyorum.

Bırakın sandalyeler, kül tablaları durması gerektiği yerde dursunlar. Bizler sadece oyumuzu verelim partimiz ve şehrimiz için hayırlısını temenni edelim. Kazananı tebrik edelim. Kaybedene gelecek dönemler için şans dileyelim.

Bu kez komşu komşuya küsmesin. Arkadaş arkadaşa düşman kesilmesin. Herkes herkesi sevmek zorunda değil ancak unutmayalım ki hepimiz bir başkasının alanına zorla girmediğimiz kadar özgürüz. Saygı asıl olsun” dedi.

Ece Öztürk başkanlık yarışında olanlara şu çağrıda bulundu:

“Yaklaşan parti içi seçim sürecinde gözlemlemiş olduğum kutuplaştırıcı söylemlerden, desteklediği adayın partisel kişiliğinden bahsederken diğer adaylarında Cumhuriyet Halk Partili olduklarını unutarak kişiliklerine yapılan ağır hakaretlerden,

sosyal medya üzerinden kin ve nefret kusulmasından üzüntü duymaktayım. Eleştiri demokrasinin olmazsa olmazıdır ancak bu durum kişilik haklarına saldırı boyutuna gelmemeli. Yakın geçmişten ders alınmalı.

Herkes desteklediği adayı düşman ilan edilme çekincesi taşımadan hür iradesiyle yüksek sesle dile getirebilmeli diye düşünüyorum. Ancak saygı çerçevesinde. Parti büyüklerimden bir ricam olacak. Ben bu süreçte havada uçuşan tekmeler görmek istemiyorum.

İlçe binası balkonlarından “seninle görüşeceğiz “ sesleri duymak istemiyorum. Eşlerinin sözlü tartışmalarına yumrukları ile dahil olan abilerimi görmek istemiyorum. Bırakın sandalyeler, kül tablaları durması gerektiği yerde dursunlar.

Bizler sadece oyumuzu verelim partimiz ve şehrimiz için hayırlısını temenni edelim. Kazananı tebrik edelim. Kaybedene gelecek dönemler için şans dileyelim. Bu kez komşu komşuya küsmesin. Arkadaş arkadaşa düşman kesilmesin.

Herkes herkesi sevmek zorunda değil ancak unutmayalım ki hepimiz bir başkasının alanına zorla girmediğimiz kadar özgürüz. Saygı asıl olsun. Aday olan tüm büyüklerime başarılar diliyorum. Yol arkadaşlarını da sükunete davet ediyorum”

yukarı çık
0
Paylaşım