Menu
RSS

Antalya Atatürk Anıtına Kuruluş Yıldönümü Çelengi: Tüm Yerel Sen 6 Yaşında

Antalya Atatürk Anıtına Kuruluş Yıldönümü Çelengi: Tüm Yerel Sen 6 Yaşında

9 Eylül 1923’te kurulan ve Birleşik Kamu İş Konfederasyonu’na bağlı Tüm Yerel Sen, Ankara’da sendikanın MYK’sı Anıtkabir Atatürk Mozolesine çelenk sunarken, Antalya’da da Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Cumhuriyet Meydanı’nda Atanın Anıtına çelek koydular.

Tüm Yerel Sen Antalya Şube Başkanı Ünal Şahin Ankara’daki törende olduğu için Antalya’daki törene sendikanın yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Tüm Yerel Sen Antalya Şube Başkanı Ünal Şahin, yıldönümü nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada “Atatürk ilkeleri, Cumhuriyet değerleri, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne saygılı, hak hukuk adalet ve güçlü parlamenter sistemi savunan sendikamız:

9 Eylül 2013 tarihinde kurulan ve kısa sürede emeğin ve emekçinin ilgi odağı haline gelerek 15.000 üyesi olan bir duruma gelmiştir” dedi.

Şahin Antalya’daki faaliyetlerini de şöyle anlattı: “6.yılını kutladığımız bu gün itibariyle de ilimizde Gazipaşa, Finike, Kumluca, Kemer, Konyaaltı, Döşemealtı ve Antalya Büyükşehir belediyelerinde yetkili sendika olduk.

3 belediyemizde sözleşmelerimizi imzaladık BÜYÜKŞEHİR ve D.altı belediyesinde önümüzdeki günlerde sözleşmemizi yapacağız. Kemer ve Kumluca’da da 15 Ekim sonrası protokol imzalanarak çalışanlarımıza yeni kazanımlar alacağız”

Sendikanın MYK’sı Anıtkabir’deki deftere “İlkelerinin ve Cumhuriyetin ilelebet bekçisi olacağız” diye yazdılar.

yukarı çık
0
Paylaşım