Menu
RSS

Altın Portakal’ın Geleneksel Korteji 5 Ekim Cumartesi Saat 15.30’da AKM Önünden Başlayacak

Altın Portakal’ın Geleneksel Korteji 5 Ekim Cumartesi Saat 15.30’da AKM Önünden Başlayacak

Altın Portakal’ın, seyirciyle sanatçıları buluşturan geleneksel korteji bir kez daha yollarda. 5 Ekim saat 15:30’dan itibaren sinemamızın en sevilen, usta isimleri Antalyalılarla kucaklaşıyor.

61.Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali, yarım asrı deviren geleneği gururla sürdürüyor. Sinemamızın önde gelen isimleri, 5 Ekim saat 15:30’da başlayan Geleneksel Altın Portakal Korteji’nde, bir kez daha Antalyalılar’la buluşarak festivalin bu yılki motto’su “Hikayemiz Birlikte”yi adeta görsel olarak yaşatacak.

Her yıl Antalya caddelerini dolaşıp hayranı oldukları dev isimlerle seyircilerin sıcak buluşmalarına manzara olan kortej, 15:30’da Atatürk Kültür Merkezi (AKM) önünden hareket edecek. Sırasıyla Yüzüncü Yıl, Güllük, Selekler, Cumhuriyet Meydanı, Valilik önü,

Kapalıyol ve Işıklar’a uğradıktan sonra, Karaalioğlu Parkı’nda sona erecek.

Kortejin ardından Cam Piramit’teki açılış töreniyle başlayacak olan 61. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali, 12 Ekim’e kadar yerli ve yabancı; uzun metraj, kısa film ve belgesel dalda pek çok değerli filmi seyirciyle buluştururken Antalya Film Forum (AFF) kapsamında da

geleceğin sinemasını destekliyor olacak. Sinema Çalıştayı’nda sektörün sorunlarını bütün yönleriyle ele alacak olan festival, film gösterimlerinin yanı sıra Q&A’ler, ustalık sınıfları ve diğer pek çok etkinlikle de sinemaseverler ve Antalyalılar’a dopdolu bir hafta sunacak.

yukarı çık
0
Paylaşım