Menu
RSS

Manavgat’ta Uyuşturucu Şüphelileri Tutuklandı

Manavgat’ta Uyuşturucu Şüphelileri Tutuklandı

Antalya’nın Manavgat İlçesi'nde polisin operasyonunda uyuşturucu madde ticareti yaptığı iddiasıyla yakalanan iki şüpheli tutuklandı. Manavgat Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri uyuşturucu madde ticareti yapan 'torbacı' diye tabir edilen şüphelilere yönelik çalışma başlattı.

Salkımevler Mahallesi'ndeki hayvan pazarı içerisinde park halindeki bir araçta ve içindeki şüpheliler üzerinde arama yapan polis, 19 paket içerisinde 4.87 gram eroin maddesi ele geçirdi. Gözaltına alınan A.K. ve B.A. işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği'nin kurulduğu geçen yıl ekim ayından bu güne uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürüttüğü çalışmalarda, 93 kişi yakalanarak hakkında adli işlem yapıldı.

Bunlardan 31'i adli makamlarca tutuklandı. Şüphelilerle birlikte toplam 31 kilo 695 gram eroin maddesi, 23 kilo 571 gram esrar maddesi, 632 gram metamfetamin maddesi, 100 uyuşturucu hap ve 160 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Manavgat Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği'nin uyuşturucu ile mücadelesinin kararlılıkla devam edeceği belirtildi.

yukarı çık
0
Paylaşım