Menu
RSS

Manavgat Belediyesi’nden Orman Yangını’na Anında Müdahale

Manavgat Belediyesi’nden Orman Yangını’na Anında Müdahale

Manavgat Belediyesi’ne bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri,

Manavgat’ın Sorgun Mahallesi’nde meydana gelen orman yangınına anında müdahale ederek kent merkezine çok yakın bir noktada bulunan yangının büyümesine engel oldu.

Yangın haberini alır almaz olay yerine gelen Manavgat Kaymakamı Adil Karataş, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, meclis üyeleri, itfaiye ekipleri, jandarma ekipleri ve gönüllü vatandaşlar adeta teyakkuza geçerek Sorgun ormanının yok olmasına izin vermedi.

Vatandaşlar, Manavgat Belediyesi’nin su tankerlerinin ormana vaktinde geldiğini ve yangına anında müdahale edildiğini belirterek yangının kısa sürede kontrol alınmasında belediye ekiplerinin büyük payı olduğunu söyledi.

Manavgat Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Öztürk, Sorgun ormanlarını ve doğayı sonuna kadar koruyacaklarını söyleyerek tüm belediye ekiplerinin canla başla yangın soğutma çalışmalarına katıldığını söyledi. Öztürk, "1 saat süren yangını kontrol altına aldık.

Soğutma çalışması yapıyoruz. Manavgat Belediyesi olarak bütün ekiplerimizle buradayız. Manavgat Belediye Başkanımız Sayın Dr. Niyazi Nefi Kara’nın da her zaman söylediği gibi kentimizin en küçük bir çakıl taşına dahi zarar gelmesine engel olacağız. Tüm halkımıza geçmiş olsun” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım