Menu
RSS

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, Muhittin Başkanı Ağırladı

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, Muhittin Başkanı Ağırladı

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i makamında ağırladı.

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i makamında misafir etti. Görüşmede, Saniye Başkan’a Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe Başkanı İsmail Karadeli ve Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli Belediye Meclis Üyeleri de eşlik ettiler.

Saniye Başkan; Misafirine Korkuteli’nin mevcut durumu ve yapılacak projeler hakkında bilgi verirken, Böcek’e Korkuteli’nin gelişimine katkıda bulunacak yeni fikir ve önerilerini de sundu.

İki başkan arasındaki toplantıda, Antalya’nın genelini ilgilendiren projeler ve yerel sorunlar üzerine detaylı bir görüş alışverişi gerçekleştirildi.

Saniye Başkan; Bugün, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığını ikinci kez kazanan Kıymetli Büyüğümüz Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Muhittin Böcek’i ağırladık. Kendisinin hem yerel yönetimlerdeki tecrübeleri hem de siyasi tecrübeleri bizim için çok kıymetli.

Hem Antalya hem de Korkuteli özelinde fikir alış verişinde bulunduk. Ziyaretleri bizi çok mutlu etti. Çok teşekkür ederiz.” Şeklinde konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım