Menu
RSS

Gelecek Partisi Kepez İlçe Esnafların Derdini Dinledi

Gelecek Partisi Kepez İlçe Esnafların Derdini Dinledi

Gelecek Partisi Kepez İlçe Başkanı Necati Kılıç beraberinde Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Beytullah Demir ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kepez’de esnafın derdini dinledi. Gelecek Partisi Kepez İlçe Başkanı Necati Kılıç Antalya İl Başkanı Beytullah Demir ile birlikte

Kepez esnaflarını dolaştı. Esnafın oldukça çok sorunu olduğunu belirten Kılıç bizzat esnafın kendi ağızından sorunlarını dinlemek ve Gelecek Partisi; Genel Başkanı Davutoğlu’nun parti olarak esnafla ilgili görüşlerini anlatmak istediğini belirtti.

Ekonominin çok ağır bir krizden geçtiğini ancak bunun AKP ve MHP tarafından kabul edilmediğini ifade eden Kılıç, esnaflarla yaptığı dert dinleme sonrası şunları belirtti:

“Ekonomimiz biliyorsunuz “PİK yapmış durumda. Sayın Erdoğan öyle söylüyor. Ekonomimiz zirvelerdeymiş. Doğru söylüyor. Enflasyon son 20 yılın zirvesinde, işsizlik son 20 yılın zirvesinde, faizler son 20 yılın zirvesinde,

Ekonomik küçülme son 20 yılın zirvesinde, Bütçe açığı son 20 yılın zirvesinde, Borç son 20 yılın zirvesinde, Dolar son 20 yılın zirvesinde. Bu tabloya bakınca Sayın Erdoğan'a hak vermemek elde değil.

Haklılar, kendi ifadeleriyle ekonomi gerçekten şaha kalkmış, ekonomimiz gerçekten zirvelere” ulaşmış durumda. Ekonomi bakanının ifadesiyle çağ atlıyoruz. Nasıl atlamayalım!

Enflasyon, faiz ve işsizlik yüzde 15'e koşuyor. Geniş işsizlik yüzde 30'a ulaşmış.

Çalışabilecek nüfusumuzun yarısı bile çalışamıyor. Her üç gencimizden birisi işsiz. Dolar 8'e, Euro 9 TL'ye ulaşmış. Daha nasıl çağ atlayacağız?”

Ak Parti’nin iktidara gelirken 3Y sloganı ile yola çıktığını belirten Kılıç gelinen noktada Ak Parti’nin 3Y’den bahsedenlerle mücadele eder duruma geldiğini söyledi. Kılıç sözlerini şöyle tamamladı:

“Türkiye’de maalesef, artık ancak sistemik yolsuzluktan bahsedebiliriz. Yolsuzluk sistemin her tarafını bir ağ gibi sarmış durumda. Bu nedenle mevcut iktidar bırakın yolsuzlukla mücadeleyi, yolsuzluğu sistemik bir hale getirmiş durumdadır.

Dün 3Y ile mücadele edenler bugün 3Y’den bahsedenlerle mücadele eder hale gelmiş durumdadır. Bu iktidar kalıcı değildir”

yukarı çık
0
Paylaşım