Menu
RSS

CHP Akseki İlçe Kongresi’nde Mustafa Soylu İlçe Başkanı Oldu

CHP Akseki İlçe Kongresi’nde Mustafa Soylu İlçe Başkanı Oldu

Akseki CHP ilçe kongresini yaptı. Tek aday olan Mustafa Soylu mevcut delegenin oyunu alarak ilçe başkanı oldu. 66 delegeye sahip Akseki İlçe kongresinde 37 delege oy kullandı.

Akseki CHP İlçe Başkanı Mine Kaya yeniden aday olmadı.

İlçe kongresinde bir konuşma yapan Mustafa Soylu “Bir yola çıkıyoruz. Sırtımızda tarihten gelen sorumluluğun ağırlığı, yüreğimizde Akseki’ de dalgalanacak altı oklu bayrağın heyecanı ile.

Sıkıntıları biliyorum ama ben geçmişe dönük bir konuşma yapmayacağım” dedi.

“Hayatımda hep eylem adamı oldum. Bugünde konuşmak yerine eylem ortaya koymak istiyorum.

Benim bir hayalim var; hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği, hiç kadınımızın akşama tencereyi nasıl ve neyle kaynatacağını düşünmediği, hiçbir gencimizin gelecek derdi iş ve aş derdi olmadığı” diyerek konuşmasını sürdüren Soylu sözlerini şöyle tamamladı:

“Bunları başarmanın yolu Akseki belediyesinin sosyal demokratlar tarafından yönetilmesi ile mümkündür.

Akseki belediyesinin kazanılmasının yolu Ankara’dan veya Antalya’dan belirlenecek bir belediye başkanı ile değil Akseki halkının ve partilerimizin karar vereceği bir belediye başkanı ile mümkündür.  Sadece belediye başkanlığı değil meclis üyesi adaylarını da partimizin üyeleri belirlemesi ile mümkün olacaktır.

Akseki halkı daha özgürlükçü daha adil bir belediye başkanı kazanıncaya kadar gece gündüz demeden çalışacağız. Akseki’mizi; hiç bir hizmeti olmayan mevcut belediye başkanından yerel seçimde kurtulmak için gecemi gündüze katacağıma söz veriyorum.

Sayın divan değerli konuklar bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyet Halk Partisi Akseki İlçe Başkanı olmaya karar verdim destekleriniz için herkese teşekkür ediyorum.

Tüm konuklarımıza ve partililerime saygılarımı sevgilerimi sunuyorum.”

Kongreye CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz ve il yönetimi, İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, CHP Antalya milletvekilleri Mustafa Erdem ve Sururi Çorabatur ve çok sayıda partili katıldı.

İlçe Başkanlığına seçilen Mustafa Soylu’nun yönetim listesi şöyle:

Yönetim Kurulu Asil

1-Numan Necip Alparslan

2-Mehmet Arif Göğüş

3-İbrahim Kurt

4-Hasan Hüseyin Öztaş

5-Hüseyin Kıvanç

6-Ebru Dönmez

7-Sinem Ün

8-Ali Çelebi

9-Halim Özcan

10-Mehmet Er

İl Delegeleri:

1-Mustafa Soylu

2-Tahir Erdem

3-Ali Çelebi

4-Numan Necip Alparslan

5-Mehmet Arif Göğüş

yukarı çık
0
Paylaşım