Menu
RSS

TKP Antalya: Bağımlılığa Karşı Yaşamın Dozunu Yükselt!

TKP Antalya: Bağımlılığa Karşı Yaşamın Dozunu Yükselt!

Türkiye Komünist Partisi Antalya İl Örgütü uyuşturucu bağımlılığının tamamen sermaye düzeninin bir tercihi olduğunu belirterek böyle bir sürece göz yummayacaklarını belirtti.

Türkiye Komünist Partisi Antalya İl Örgütü’nün konuyla ilgili açıklaması şöyle:

“Türkiye'de uyuşturucu kullanımı her geçen gün artıyor. Uyuşturucunun emekçi mahallelerde, kampüslerde ya da liselerde artık kolaylıkla erişilebilir olması bir tesadüf değil, sermaye düzeninin açıkça tercihidir.

Uyuşturucu ticareti bir yandan büyük bir ekonomik sektör haline gelirken bir yandan da bugünkü düzenin toplumu çürütme ve itaat ettirme araçlarından biri olarak işlev görmektedir. Türkiye Komünist Partisi buna seyirci kalmamakta kararlıdır.

Birçok genç emekçi, ağır sömürü ve yoksullukla boğuşurken, umutsuzluğunu uyuşturucu ile yatıştırmaya çalışırken, öğrenci gençler aynı yola geleceksizlik duygusuyla girmektedir. Evet bu düzen gençlerimizi zehirleyerek hem para kazanıyor hem de onların sömürüye, adaletsizliğe,

haksızlığa boyun eğmesine sebep oluyor. Bu suça bulaşan herkesten bunun hesabını soracağız.

Uyuşturucu kullanımını bir özgürleşme olarak gören ve göstermeye çalışanlar bu alçak düzenin ömrünün uzamasına yardımcı olmaktadır. Kişiyi izole edip zincirleyen, sağlığını bozup beynini uyuşturan, erken yaşta ölüme sürükleyen hiçbir unsur onu özgürleştirmez.

Türkiye Komünist Partisi olarak yoksulların evlerine ateş düşmesin, emekçi çocukları zehirlenmesin, uyuşturucu çeteleri ellerini kollarını sallayarak gezemesin diye var gücümüzle çalışıyoruz. Uyuşturucuya karşı Yaşamın Dozunu Yükselteceğiz! Tüm halkımızı omuz vermeye çağırıyoruz!

Türkiye Komünist Partisi Antalya İl Örgütü”

yukarı çık
0
Paylaşım