Menu
RSS

Antalya CHP Gençliğinin Yeni İl Başkanı Kayar Törenle Görevi Teslim Aldı

Antalya CHP Gençliğinin Yeni İl Başkanı Kayar Törenle Görevi Teslim Aldı

Antalya CHP’de gençlik kongresi tamamlandı ve Onur Kayar yeni İl Başkanı oldu. Parti il binası önünde yapılan devir teslim törenine

ana kademe ilçe başkanlarının yanısıra gençlik kolları ilçe başkanları ile birçok partili katıldı.

CHP Antalya İl Başkanı tarafından düzenlenen törende ilk konuşmayı görevi biten İl Gençlik Kolları Başkanı Özkan Yılmaz yaptı. İl gençlik kollarının genel kuruluna birçok müdahale yapılmaya çalışıldığını ama kararlılıkla bu müdahalelere engel olunduğunu anlatan Yılmaz yaptığı konuşmada şunları söyledi:

Haberin Videosu:

“10 yılını bu binada tamamlamış olan bir kardeşiniz olarak bugün bu konuşmayı yapıyorum. Enden önceki başkan Musa Gül’e de teşekkür ediyorum. Bugün bu bayrak yarışı oldu. Bu bayrağı daha da yukarı çıkarabilmek için genç arkadaşlarımızla hep birlikte mücadele ettik.

Ama parti içinde değildi bu mücadelemiz. İktidara karşı olan bir mücadeleydi, iktidar mücadelesiydi. Bunun için, bu mücadelede bir tuğla da üstüne koyan bütün emekçi arkadaşlarıma sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Bir kongre sürecini tamamladık. Güzel ve yorucu bir süreç oldu.

Bugün burada il başkanlığımız önünde kol kola durabiliyorsak ne mutlu bize. Bize de, CHP örgütlerine yakışan da budur. Bunu da Antalya’dan tüm Türkiye’ye örnek olarak göstereceğiz. Onur ve Deniz kardeşime de bu görevi yapabileceğine olan inancımla ikisine de teşekkür ediyorum”

İl Gençlik Kolları seçiminde diğer aday olan Deniz Yüksel ise kısa bir konuşma ile teşekkirlerini sunup bundan sonraki süreçte il başkanı seçilen Onur Kayar’a her türlü desteği vereceğini, birlikte çalışacaklarını söyledi. Yüksel konuşmasında: “Çok güzel, çok mükemmel bir yarıştı.

Partimizin bayrağını biraz daha yukarıya taşımak adına yaptığımız bir yarıştı. Onur benim yoldaşımdır. Bundan böyle Onur kardeşimin yanında partimizin iktidar mücadelesinde sonuna kadar yanında olacağıma söz veriyorum” dedi.

İktidar Yürüyüşümüze Hiçbir Kimseye Boyun Eğmeden Devam Ediyoruz

CHP İl Gençlik Kolları İl Başkanı seçilen ve görevi il binası önünde teslim alan Onur Kayar ajiteli bir konuşma yaptı. Kongre sürecinde kendisine oy veren, vermeyen tüm 19 ilçe ile birlikte omuz omuza mücadele edeceklerini belirten Kayar konuşmasında şunları söyledi:

““Bugün, Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini devralmanın gururunu yaşıyorum. Bu görevi layıkıyla sürdüren Özkan Yılmaz’a emekleri için sonsuz teşekkürler. Ayrıca, bu demokrasi yarışında katkı sunan Deniz Düğme’ye de teşekkür ediyorum.

Kongrede de ifade ettiğim gibi 19 ilçe başkanımızla birlikte biriz, birlikteyiz. Bizin için bize destek veren örgütlerimizle, destek vermeyen örgütümün hiçbir farkı yoktur. Biz kongremizde bir zafer kazanmadık.

Biz zaferi cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında önümüzdeki ilk genel seçimlerde CHP’ni iktidar yaparak hep birlikte kazanacağız. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in liderliğinde iktidar yürüyüşümüze durmadan, yorulmadan hiçbir kimseye boyun eğmeden devam ediyoruz. 

Cumhuriyet ve Atatürk gençliği olarak Mustafa Kemal’in elinde bir bayrak olacağız Türkiye için dalgalanan, Mustafa Kemal’in dilinde bir türkü olacağız Türkiye için söylenen, Mustafa Kemal’in izinde Mustafa Kemal olacağız her birimiz, Türkiye için can veren, kan veren”

CHP Antalya İL Başkanı Nail Kamacı önce eski İl Başkanı Özkan Yılmaz’a sonra da kongrede yarışan Deniz Yüksel ve Onur Kayar’a çiçek takdim etti.

yukarı çık
0
Paylaşım