Menu
RSS
Antalya Tarım Orman İş Başkanı Mücahit Başkan Genel Kurul’da Güven Tazeledi

Antalya Tarım Orman İş Başkanı Mücahit Başkan Gene…

Birleşik Kamu İş’e bağlı Tarım...

Antalya Kaş'ta Deprem!

Antalya Kaş'ta Deprem!

Antalya Kaş'ta 4.1 büyüklüğünd...

CHP 15. Kadın Kolları Olağan Kurultayı'nda Kadın Kolları Genel Başkanlığına Asu Kaya Seçildi

CHP 15. Kadın Kolları Olağan Kurultayı'nda Kadın K…

CHP 15. Kadın Kolları Olağan K...

Antalya'nın Sarısu Plajı Halkın Oldu

Antalya'nın Sarısu Plajı Halkın Oldu

Antalya Büyükşehir Belediyesi'...

Muhasebeciler de Meydanlara İndi

Muhasebeciler de Meydanlara İndi

81 ilden gelen serbest muhaseb...

Prev Next

Alanya Belediye Başkanı Özçelik Batı Yaylalarında Vatandaşlarla Buluştu

Alanya Belediye Başkanı Özçelik Batı Yaylalarında Vatandaşlarla Buluştu

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, batı bölgesindeki yaylaları ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Renkli görüntülere sahne olan gezide Başkan Özçelik, yayla sakinlerinin taleplerini dinledi.

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, CHP İlçe Başkanı Bülent Kandemir, Belediye Başkan Yardımcıları, Başkan Danışmanları, Belediye Meclis Üyeleri ve Bölge Muhtarları eşliğinde kalabalık bir heyetle, kentin Batı Bölgesindeki yaylaları ziyaret etti.

Cumartesi gününü gezi programına ayıran ve sabahın ilk saatlerinde yola çıkan Başkan Özçelik ve beraberindeki heyetin ilk durağı, Gelesandra Yaylası oldu.

Kara Çadır Yörük Evi Müzesi Açıldı

Başkan Osman Tarık Özçelik burada, 200 yıllık Han ve su sondaj kuyusunda incelemelerde bulundu. Yörük Obası'na geçen Başkan Özçelik, İncekum Karabuynuzlar Yaylası’nda İncekum Kalkınma Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Olgun ve Yönetimi tarafından hayata geçirilen

Kara Çadır Yörük Evi Müzesi'nin açılışını yaptı. Yörük kültürünün tanıtıldığı evi gezen ve kendisine tespih hediye edilen Başkan Özçelik, emeği geçenlere teşekkür etti. Renkli görüntülere sahne olan gezide Başkan Özçelik, kadınlar ve yaşlılarla sohbet edip, çocukları severek, onlarla çak yaptı.

Temasları esnasında Alaaddin adında 11 yaşındaki bir çocuğun, evinin çevresindeki çöp ve atıkları toplayıp çöp kutusuna attığını öğrenen Özçelik, çocuğu tebrik ederek, çevre bilincinin küçük yaşlarda aşılanması gerektiğinin önemini vurguladı.

Yöreye özgü Çivici adlı oyunu da oynayan Başkan Özçelik, günün anısına yayla sakinleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yayla Sakinlerinin Taleplerini Dinledi

Gün boyu süren yayla gezisi programı sırasıyla Çakallar, Saburlar, Güzelbağ, Avsallar, Payallar, Tosmur ve Türkler Yaylalarıyla devam etti. Vatandaşların yoğun ilgi göstererek, alkış ve çiçeklerle karşıladığı Başkan Özçelik, bölgedeki diğer yayla sakinlerini de belirlenen yaylalarda ağırlayarak,

halkla bir araya geldi. Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Başkan Özçelik; eksiklerin kısa sürede tamamlanması için çalışmaları sürdürdüklerini belirtti. Belediye Çözüm Masası ekibi de vatandaşlardan gelen talepleri tek tek not aldı.

Eğrigöl Sağlık Ocağı’na Ziyaret

Başkan Osman Tarık Özçelik, Eğrigöl Sağlık Ocağı’nı da ziyaret etti. Yaz sezonunda açık olan ve bölge halkına hizmet veren sağlık ocağında incelemelerde bulunan Başkan Özçelik, eksikliklerin kısa zamanda tamamlanacağını kaydetti. Sağlık Memuru Cafi Parlak, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

yukarı çık
0
Paylaşım