Menu
RSS

Antalyaspor’un Tecrübeli Okçusundan Türkiye Derecesi

Antalyaspor’un Tecrübeli Okçusundan Türkiye Derecesi

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından düzenlenen 2024 Para Okçuluk Türkiye Şampiyonası 7-8 Ekim 2024 tarihlerinde Antalya 100. Yıl Bulvarı üzerinde bulunan

okçuluk sahasında gerçekleşti. Şampiyonaya okçuluk antrenörü Hazel Kırsever ile birlikte katılan Antalyaspor’un tecrübeli sporcusu Zehra Özbey Torun, topladığı puanlarla dördüncü olurken; 2024 yılını da üçüncü sırada tamamladı.

İstanbul, İzmir, Denizli, Manisa, Ankara, Sakarya, Kayseri, Batman gibi ülkemizin her bölgesinden gelen toplam 46 sporcunun mücadele ettiği organizasyonda ilk gün düzenlenen sıralama atışlarında üçüncü sırayı alan okçu Zehra Özbey Torun,

ikinci gün düzenlenen final atışları sonucunda topladığı puanlarla Klasik Yay - Kadınlar kategorisinde “Türkiye Dördüncüsü” unvanını elde etti.

İçerisinde bulunduğumuz 2024 yılı için Türkiye sıralama puanı veren son etkinlik olan Türkiye Şampiyonasında elde ettiği puanlar sonucunda Türkiye üçüncülüğüne yerleşen Zehra Özbey Torun’un 2025 milli takım listesinde de yer alması bekleniyor.

yukarı çık
0
Paylaşım