Menu
RSS

Antalya iyi Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Erol: Halkımızın Aklı İle Alay Ediyorlar

Antalya iyi Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Erol: Halkımızın Aklı İle Alay Ediyorlar

Antalya iyi Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bülent Erol yaptığı yazılı açıklamada, ülkede ciddi anlamda ekonomik krizin varlığına değinerek “Halkımızı kredi ve borç batağına sürükleyip, insanlarımızın gerçek gündemini bir anda farklı boyutlara çekerek,

ülkemizin en önemli sorunu olan geçim sıkıntısını yok sayan ve adeta halkımızın aklı ile alay eden AKP iktidarı ile karşı karşıyayız.

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) yayınladığı Türkiye intihar nedenleri istatistiklerinin sosyolojik ve psikolojik olmaktan çok, ciddi anlamda ekonomik bunalım olduğu bildirilmektedir” dedi.

Erol açıklamasında “İntiharlar ağırlıkla, tıpkı devlet gibi bireylerin ve hanelerin de çarklarının borçla döndüğü, borçların gırtlağa dayandığı ve ödenemez hale geldiği bir tablonun sonucudur” dedikten sonra şöyle devam etti:

“Bu ay üst üste yaşanan intihar vakalarına dikkat çekecek olursak; ülkemizin içerisinde bulunduğu ekonomik sıkıntılardan dolayı, bir babanın ailesini yok etmesi, 4 kardeşin bir odaya kapanıp siyanür ile hayatlarına son vermesi ve en son yaşanan vaka da ise

Bakırköy'de yine ekonomik sebeplerden dolayı biri çocuk 3 kişinin yaşamlarına son vermesi, milletimizi derinden yaralamıştır.

İntiharlar ağırlıkla, tıpkı devlet gibi bireylerin ve hanelerin de çarklarının borçla döndüğü, borçların gırtlağa dayandığı ve ödenemez hale geldiği bir tablonun sonucudur. Geri ödemelerin tıkanmasından dolayı TÜİK verilerinin de itiraf ettiği gibi borçlarının altında ezilen

insanımız ölümü seçerken, bankalar da bonkörce dağıttıkları kredi ve kredi kartlarını geri almanın peşinde, avukat ordularını devreye sokmaktadırlar.

Hazinenin başında bulunan damat beyin ülkemiz için çizdiği pembe tablonun gerçekleri yansıtmadığı gün gibi ortadadır. Damat beyin bir vatandaşımız ile yapmış olduğu sohbette "Hele bir dur, petrolü bir bulalım her şey yoluna girecek." diyerek

halkımızla adeta alay edercesine kurduğu cümleleri büyük bir şaşkınlıkla Türk Milleti olarak izlemekteyiz.

Damat bey, siz bir an önce asli göreviniz olan Erdoğan Ailesinin damadı olmaya ediniz. Ekonomiyi de İYİ insanların olduğu İYİ Parti kadrolarına teslim ediniz”

yukarı çık
0
Paylaşım