Menu
RSS

Antalya’da CHP’li Kadınlar Yoldaşlarını Gözyaşlarıyla Uğurladı

Antalya’da CHP’li Kadınlar Yoldaşlarını Gözyaşlarıyla Uğurladı

Cumhuriyet Halk Partililer bugün oldukça üzüntülü bir gün yaşadı. Yıllardır partinin emektarlığını yapmış olan ve yakalandığı amansız hastalığa rağmen

parti çalışmalarından bir gün bile geri durmamış olan CHP Kepez İlçe Kadın Kolları Eski Başkanı Zekiye Genç gözyaşları ile uğurlandı. 1968 Tunceli doğumlu olan Zekiye Genç 2015-2020 yılları arasında CHP Kepez İlçe Kadın Kolları Başkanlığını yaptı.

Görevi sırasında tüm partililerin gönlünde yer alan ve pozitif tutumlarıyla herkesi bağrına basan Genç Antalya Konuksever’deki Cemevi’nde yapılan cenaze töreni sonrası önce CHP Kepez İlçe binasının önüne getirildi, burada kısa bir anmadan sonra Varsak’ta toprağa verildi.

Cemevinde yapılan törene Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz ve il yöneticileri,

CHP Kadın Kolları Antalya İl Başkanı Nilüfer Deveci ve yönetimi, CHP ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Duaların ardından Varsak’ta bulunan mezarlığa getirilen Genç’in naaşı mezarlığa konurken çocuklarının feryatları dinmek bilmedi. Genç’in cenazesine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da çelenk gönderdi.

Partililer mezarını karanfillerle donattı. Partisine verdiği emeğin nedeniyle mezarına partinin rozeti takıldı.

yukarı çık
0
Paylaşım