Menu
RSS
Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Prev Next

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Karacan: Türkiye Tarih Yazacak, Kimsenin Şüphesi Olmasın

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Karacan: Türkiye Tarih Yazacak, Kimsenin Şüphesi Olmasın

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, 14 Mayıs seçimleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

14 Mayıs seçimlerinin ardından açıklamalarda bulunan İYİ Parti İl Başkanı Afşin Karacan, yoğun katılımın yaşandığı seçimlerle ilgili tüm vatandaşlara teşekkür etti. Milletvekilliği seçimlerinde vatandaşların mesajlarının alındığını vurgulayan Başkan Karacan, ikinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili,

“Türkiye tarih yazacak, kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

Tüm vatandaşlara teşekkür etti

Milletvekilliği seçimleriyle ilgili konuşan Başkan Karacan, “Rekor katılımın yaşandığı bir seçimi geride bıraktık. Bu noktada tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Sandıktan çıkan sonuç, vatandaşlarımızın mesajını bizlere net bir şekilde iletmiştir.

İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı olarak, sandıktan çıkan oyların neden-sonuç ilişkisiyle ilgili çalışmalarımız hazırlanmaktadır. Genel merkezimizle yapacağımız istişareler doğrultusunda, İYİ Parti bayrağını Antalya’da en üst seviyeye taşımak için çalışmalarımıza yön vereceğiz.

Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bizim derdimiz liyakatin ve hukuk üstünlüğünün merkeze alınarak hem vatandaşlarımızın hem de ülkemizin hak ettiği değere tekrar kavuşmasını sağlamaktır” dedi.

28 Mayıs Değerlendirmesi

Cumhurbaşkanlığı seçimiyle de ilgili değerlendirmelerde bulunan Karacan, “21 yıldır iktidarda olan bir partinin ortaya koyduğu algı operasyonunun gerçeklerle bağdaşmadığı 14 Mayıs seçimlerinde ortaya çıkmıştır. ‘Seçimi biz kazandık’ söylemleriyle balkon konuşmaları da boşadır.

Vatandaşlarımız artık bu düzene ‘Dur’ demiştir. Seçimin ikinci tura kalması kimseyi umutsuzluğa sevk etmesin. Millet İttifakı ve teşkilatlarımız tüm gücüyle sahadadır. İkinci turda kazanan Türkiye olacaktır. 28 Mayıs’ta güçlü Türkiye’yi yeniden inşa edeceğiz.

Liyakat esas alınacak, hukukun üstünlüğü tekrar geri getirilecek. A’dan Z’ye tüm kulvarlarda tüm alanlarda vatandaşın menfaati, yarınlarımızın teminatı çocuklarımızın geleceği düşünülerek hareket edilecek. Türkiye tarih yazacak, kimsenin şüphesi olmasın” diyerek sözlerini noktaladı.

yukarı çık
0
Paylaşım