Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

ASMO Başkanı Hancıoğlu: Meslektaşımız Kocagöz Hakkındaki Karar Kesinlikle Siyasidir

ASMO Başkanı Hancıoğlu: Meslektaşımız Kocagöz Hakkındaki Karar Kesinlikle Siyasidir

Antalya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Sacittin Hancıoğlu Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün tutuklanmasına sert tepki göstererek

, daha önceki Hatay’daki deprem, İliç, tren kazası gibi olaylarda tepki göstermeyen iktidarın milletvekili ve bakanlarının bu hususta hunharca saldırıya geçtiğini söyledi.

Hancıoğlu Mesut Kocagöz’ün tutuklanmasının tamamen siyasi bir karar olduğunu belirterek konu hakkında Kaktüs Medya’ya şunları söyledi:

“Mesut Kocagöz Kepez Belediye Başkanımız olduğu gibi bize olan yakınlığı meslektaşımız olmasından da kaynaklanıyor. Zaten demokrasiye inanan bir insan olarak ta sadece bizim meslektaşımız olduğu için değil biz hangi partiden olursa haksızlığa uğrayanın yanındayız. Adalete inanıyoruz.

Haberin Videosu:

Hukukun üstünlüğüne inanıyoruz. Bu manada Belediye Başkanımız Mesut Kocagöz’ün de bir haksızlığa uğradığına inanıyoruz. Bu karar kesinlikle siyasi bir karardır. Kimseyi sanaraktan suçlamak istemem ama o gün biz bunu gözlerimizle gördük. O gün gece teleferik kazasının olduğu andan itibaren bir anda

ne yazık ki siyasi iktidarın milletvekilleri, bakanlar da dahil Türkiye’deki diğer olaylarda, işte maden faciasında, deprem faciasında, İliç’teki 9 kişinin vefat ettiği, hala cenazelerinin çıkartılmadığı dururken, bu konularda göstermeleri gereken hassasiyeti hiç göstermemişler, hiç duyarlı olmamışlar.

Buradaki ‘teleferik kazasından bahsediyor) hunharca saldırmışlardır. Bunu halkımız gördü, hepimiz gördük. Gözümüzün önünde oldu herşey. Kesinlikle Mesut Kocagöz hukuksuz bir icraatın uygulamasına gelmiştir. İnanıyoruz ki hukuk gereğini yapacaktır. Adalet elbette yerini bulacaktır.

Meslektaşımız, mali müşavir Mesut Kocagöz en yakın zamanda görevine dönecektir. Buna bütün kalbimizle inanıyoruz. Olması gerektiğine de inanıyoruz ve temenni ediyoruz"

yukarı çık
0
Paylaşım