Menu
RSS

Finike CHP İlçe Başkanı Aydın Arıcan: Kaymakamın Toplantısı Siyasi Parti Toplantısına Dönüşemez

Finike CHP İlçe Başkanı Aydın Arıcan: Kaymakamın Toplantısı Siyasi Parti Toplantısına Dönüşemez

CHP Finike İlçe Başkanı Aydın Arıcan, Finike kaymakamı tarafından muhtarlarla bir toplantı düzenleneceğini duyduklarını. Ancak bu toplantıya gelen muhtarların AK Parti Finike İlçe Başkanı ve Ak Parti milletvekilinin

toplantıyı sürdürdüğünü belirtti.  Bu gelişmeyi kınadığını belirten Arıcan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada  “Kaymakam Beyin çağrısı tüm Finikeliler için çok kıymetlidir. Özellikle Muhtarlarımız ve Bizim gibi Siyasi Parti temsilcileri için.

Ancak Kaymakam Bey namına yapılan davet, Bir siyasi parti programına dönüşürse bu kabul edilemez.

Ben bu programı böylece planlayan kimlerse sizlerin önünde kınıyorum. Halkın iktidarında Devletin Temsiliyeti, Kaymakamlık Makamının siyasete bulaştırılmayacağını müjdeliyorum” dedi.

CHP Finike İlçe Başkanı Arıcan’ın açıklaması şöyle:

“Kıymetli Dostlar. Yanlışı Kanıksamak, olağan bir şeymiş gibi değerlendirmek çok kötü bir hal.

Bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum. Geçtiğimiz Çarşamba Saat 14:00'da Finike Orman İşletme Binasında Muhtarlarımız ile bir toplantı düzenlendi.

Ne kadar acıdır ki. Kaymakamlık Görevlisi Arkadaşlar tarafından Kaymakam Bey Toplantı düzenleyecek ifadesi ile çağrılan muhtarlarımız AKP İlçe Başkanı Sayın Osman ALADAĞ ve AKP Milletvekili Sayın Atay USLU ile karşılaştılar. Toplantıyı bu isimler sürdürmüştür.

Kaymakam Beyin çağrısı tüm Finikeliler için çok kıymetlidir. Özellikle Muhtarlarımız ve Bizim gibi Siyasi Parti temsilcileri için. Ancak Kaymakam Bey namına yapılan davet, Bir siyasi parti programına dönüşürse bu kabul edilemez.

Ben bu programı böylece planlayan kimlerse sizlerin önünde kınıyorum. Halkın iktidarında Devletin Temsiliyeti, Kaymakamlık Makamının siyasete bulaştırılmayacağını müjdeliyorum. Hepinize iyi akşamlar diliyorum. Esen kalınız” Fotoğraf: FinikeTV

yukarı çık
0
Paylaşım