Menu
RSS

Antalya Tüm Bel Sen: Beşli Çeteye Trilyonluk Kıyak,Asgari Ücretliye Fitre Parası Bile Yasak!

Antalya Tüm Bel Sen: Beşli Çeteye Trilyonluk Kıyak,Asgari Ücretliye Fitre Parası Bile Yasak!

Tüm Bel Sen Antalya Şube Başkanı İlhan Karakurt yaptığı yazılı açıklama ile asgari ücretin 2825  lira olarak belirlenmesine sert tepki göstererek, “beşli çeteye trilyonluk kıyak,asgari ücretliye fitre parası bile yasak!” dedi.

Tüm Bel Sen Antalya Şube Başkanı İlhan Karakurt açıklamasında “İnsanca yaşanacak bir ücret için İşveren ve hükümet yanında sarı ve yandaş sendika ağalarına karşı da mücadele etmek şart olmuştur artık.

Dolayısıyla da pandemi koşullarında İnsanca yaşanacak bir ücret meselesi Virüs yanında, Sendika virüslerine ve Pandemi koşullarını da bir fırsata çeviren Tek adam rejimine karşı Hak, Hukuk ve Adalet mücadelesine dönüşmüştür” dedi.

Kakarkut açıklamasında şunlara değindi

“Diyanet işlerine göre bu yıl bir günlük FİTRE ücreti 27 TL. Kişinin Bir Aylık FİTRE parası 810 TL tutuyor. Dört kişilik bir ailenin aylık toplam FİTRESİ ise 3240 TL.

Dolayısıyla da HÜKÜMET ve İŞVERENİN  ortaklaşa belirlediği 2825 TL asgari ücret SADAKA yerine bile geçmiyor!!!

Bir işçinin dediği gibi:

Adaletiniz batsın sizin.

HAKKIMIZI yiyorsunuz.

Haram zıkkım olsun.

Gözünüze Dizinize dursun!

Sonucun böyle olacağını bilmelerine rağmen Sendikaların asgari ücret tespiti sürecinde temsil ettikleri İşçileri sahaya çıkarma yerine TRÜBÜNDE tutmaları ise bilerek ve isteyerek milyonlarca emekçiye karşı işlenmiş bir suçtur...

Dolayısıyla da ASGARİ ÜCRET meselesinde İşçilerin karşısında HÜKÜMET ve Patronların yanında Sendika ağalarınındı yer aldığı bir gerçektir. Maalesef!

İnsanca yaşanacak bir ücret için İşveren ve hükümet yanında sarı ve yandaş sendika ağalarına karşı da mücadele etmek şart olmuştur artık. Dolayısıyla da pandemi koşullarında İnsanca yaşanacak bir ücret meselesi Virüs yanında,

Sendika virüslerine ve Pandemi koşullarını da bir fırsata çeviren Tek adam rejimine karşı Hak, Hukuk ve Adalet mücadelesine dönüşmüştür.

yukarı çık
0
Paylaşım