Menu
RSS
AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatandaşımızı Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatanda…

Antalya'da 1 kişinin öldüğü 2'...

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep Beraber Olmak Dileğiyle

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep B…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

Prev Next

Antalya CHP Vekil Aday Adaylığını Açıklayan Balkan: Yaşanabilir Bir Türkiye İçin Aday Adayıyım

Antalya CHP Vekil Aday Adaylığını Açıklayan Balkan: Yaşanabilir Bir Türkiye İçin Aday Adayıyım

Antalya Barosu eski başkanlarından Polat Balkan, CHP milletvekili aday adaylık açıklamasını babaevinde kalabalık bir toplulukla birlikte yaptı.

Balkan konuşmasında “Gezi'yi unutmadık. Osman Kavala'yı unutmadık. Devrim şehitlerini unutmadık. 20 yılda ülkeyi getirdikleri durum ortada. Hukuk için, adalet için, daha özgür ve yaşanabilir bir Türkiye için CHP'den aday adayıyım” dedi.

Antalya CHP’den 28.dönem milletvekilliği adaylığını açıkladığı toplantıda çoşkulu kalabalığa seslenirken “Hukuk için, adalet için, daha özgür ve yaşanabilir bir Türkiye için CHP'den aday adayıyım. Geçmişte Antalya Baro Başkanlığı ve TBB delegesi görevlerinde bulundum.

Haberin Videosu:

Hakkımda açılan soruşturmanın sayısını dahi bilmiyorum” dedi. Kızılarık Mahallesi'ndeki açıklamaya CHP Kadın Kolları Genel Merkez Yöneticisi Bahar Önal, CHP Antalya İl Kadın Kolları Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Nilüfer Deveci, Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kumbul, Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Sözcüsü ve Ulaşım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Filiz, Ziraat Mühendisleri Odası eski başkanı Vural Şahin,

partililer ve vatandaşlar katıldı. Açıklamaya gelenleri eşi Berrin Dalar Balkan ve oğlu Ulaş Balkan ile birlikte karşılayan Polat Balkan, 14 Mayıs'ta Türkiye'nin kaderini değiştireceklerini söyledi.

Balkan konuşmasında Gezi tutsaklarına, tutuklu bulunan HDP eski esbaşkanı Selahattin Demirtaş'a, aktivist Osman Kavala selam yollayıp, faili meçhul cinayete kurban gidenleri anarak başlayan Balkan, "Gezi'yi unutmadık. Osman Kavala'yı unutmadık. Devrim şehitlerini unutmadık.

20 yılda ülkeyi getirdikleri durum ortada. Hukuk için, adalet için, daha özgür ve yaşanabilir bir Türkiye için CHP'den aday adayıyım. Geçmişte Antalya Baro Başkanlığı ve TBB delegesi görevlerinde bulundum. Hakkımda açılan soruşturmanın sayısını dahi bilmiyorum" dedi.

'Meclis'e yeni kan işte Polat Balkan' sloganlarıyla konuşmasına devam eden Balkan, "15 Mayıs'ta göreve geldiğimizde en az 2 bin yasa ve yönetmeliğin değişmesi gerekecek. Hukukçu kimliğimle Türkiye'nin yeniden inşa katkı sağlamak için adayım" diye konuştu.

Balkan, hukukçu kimliğinin yanı sıra Türkmen Alevilerin de Meclisteki sesi olmak istediğini sözlerine ekledi.

yukarı çık
0
Paylaşım