Menu
RSS

CHP Serik İlçe Başkanı Çimen: Herkesi Baba Ocağında Birlik Olmaya, Davet Ediyorum

CHP Serik İlçe Başkanı Çimen: Herkesi Baba Ocağında Birlik Olmaya, Davet Ediyorum

CHP Serik İlçe Başkanı Çimen; “Bütün aday adaylarımız, partililerimiz ile birlikte mücadelemizi sürdürerek Serik Belediyesi'nin

Sosyal Demokrat Belediyecilik anlayışı ile yönetilmesini sağlayacağız.”

Ayyıldız Toros Gazetesi Osman Türkçe’nin haberine göre; Partisinin Serik Belediye Başkan adayının Op. Dr. Kadir Kumbul olduğunu açıklayan CHP Serik İlçe Başkanı Şeref Çimen birlik beraberlik mesajı verdi.

CHP’de adaylık yarışının sona erdiğini artık birlikte mücadele ederek Serik’i sosyal belediyecilik ile tanıştıracaklarını belirtti.

“Herkesi Baba Ocağında Birlik Olmaya, Davet Ediyorum.”

CHP Serik İlçe Başkanı Şeref Çimen açıklamasında şunları söyledi; “Siyaset kurumuyla ilgili dertlerimizi ancak siyasetin parçası olarak çözebiliriz. Toplumların refahı örgütlü olmaktan, birlik olmaktan geçer. Serik Belediye Başkanlığı seçimini kazanmak partililerimizin yıllardır en büyük dileği.

Parti Meclisimiz tarafından oy birliği ile Op. Dr. Kadir Kumbul Serik Belediye Başkanlığına aday olarak gösterilmiştir. Artık adaylık yarışı bitmiştir. Bütün aday adaylarımız, partililerimiz ile birlikte mücadelemizi sürdürerek Serik Belediyesi'nin Sosyal Demokrat Belediyecilik anlayışı ile yönetilmesini sağlayacağız.

Serik'te değişim için herkesi baba ocağında birlik olmaya, birlikte çalışmaya davet ediyorum. Dünü dünde bırakıp yarınlarımız için el ele verelim.”

Kendi Sözleri İle Dr. Kadir Kumbul

“1976 yılında Antalya'nın Serik ilçesinde doğdum. İlk, orta ve lise tahsilimi Antalya’da tamamladım. 1994 Yılında eğitime başladığım Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2001 yılında mezun olarak Tıp Doktoru unvanını kazandım.

2002-2007 yıllarında Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Ana bilim Dalında Genel Cerrahi asistanı olarak çalıştım, 2007 yılında Genel Cerrahi uzmanı olarak Niğde İli Ulukışla İlçe Devlet Hastanesi’ne atandım.

Devlet hizmet yükümlülüğümü Niğde İlinin Ulukışla İlçesi Devlet Hastanesinde tamamladıktan sonra 2010 yılında Antalya İli Elmalı İlçe Devlet Hastanesi’ne atandım.

Sağlık Bakanlığında 663 sayılı kanun hükmünde kararname ile oluşturulan yeni yapılanma ile 02.11.2012 tarihinde, Antalya İli Serik İlçe Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevine başladım.

 22 Ekim 2023 tarihinde Başhekim yardımcılığı görevimden istifa ederek Cumhuriyet Halk Partisi Serik İlçe Belediye Başkan Adayı Adayı oldum.

Görevim gereği 12 yıldır hizmet ettiğim ilçemiz halkının tümüne hizmet etmek için aday oluyorum. Sosyal Belediyecilikle ilçemizi tanıştırmak istiyorum.”

yukarı çık
0
Paylaşım