Menu
RSS
Acemi Kasap' Bilançosu: Toplam 16 Bin Yaralı

Acemi Kasap' Bilançosu: Toplam 16 Bin Yaralı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca b...

Bayram Tatilinin İlk Günü: 24 Saatte 852 Trafik Kazası

Bayram Tatilinin İlk Günü: 24 Saatte 852 Trafik Ka…

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,...

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz: Türkiye’de Örnek Bir Belediyecilik Yapacağız

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz: Türkiye’de Ö…

Antalya Büyükşehir Belediyesi’...

Antalya Büyükşehir Meclisi Toplandı: Mesut Kocagöz Alkışlarla Karşılandı

Antalya Büyükşehir Meclisi Toplandı: Mesut Kocagöz…

Antalya Büyükşehir Belediyesi ...

Kepez Belediye Başkanı Kocagöz Sonunda Hukuk Mücadelesini Kazandı ve Tahliye Oldu

Kepez Belediye Başkanı Kocagöz Sonunda Hukuk Mücad…

Antalya'nın Konyaaltı ilçesind...

Yeni Müfredat Boykot Edilecek: 11 Haziran’da Öğrenciler Okula Gönderilmeyecek

Yeni Müfredat Boykot Edilecek: 11 Haziran’da Öğren…

“Müfredatı Geri Çekin Platform...

Antalya Milletvekili Aykut Kaya CHP’ye Katıldı

Antalya Milletvekili Aykut Kaya CHP’ye Katıldı

CHP meclis gurubunda CHP Genel...

Prev Next

Aksu’da Kadın Dayanışması

Aksu’da Kadın Dayanışması

Aralarında Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’ in eşi Ümmü Şahin, Ak Parti Aksu İlçe Kadın Kolları Başkanı Saide Karataş, kadın girişimciler, iş kadınları ve basın mensuplarının da bulunduğu Aksulu kadınlar geçtiğimiz cuma sabah kahvaltısında bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Aksu Gazetesi adına Genel Koordinatör Ayşe Yıldırım’ın organizasyonunda geçtiğimiz cuma sabahı gerçekleştirilen kahvaltıda Aksulu kadınlar birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Aksu’ da kadın girişimlerin ve kadın işletmecilerin geçmiş yıllara göre daha da arttığını dile getiren kadınlar bundan sonra ki süreçte daha da artmasını umduklarını dile getirdiler. Sohbet havasında gerçekleştirilen kahvaltıda kadınlar tek tek duygu ve düşünceleri dile getirdiler.

Sohbetten Başlıklar

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’ in eşi Ümmü Şahin kahvaltıda yaptığı konuşmaya organizasyonu gerçekleştiren Aksu Gazetesi adına Genel Koordinatörü Ayşe Yıldırım ve kahvaltıya gelen tüm kadınlara teşekkür ederek başladı.

Ümmü Şahin yaptığı konuşmada şunları söyledi: “ İnsanlar kendi duygularını ifade etmek isterler bende bugün burada duygularımı sizlerle paylaşmak istiyorum. Makam mevki geçicidir, önemli olan güzel işlerin altına imza atabilmek insani duygularımızı ön plana çıkarmaktır.

Bunu da elimden geldiğince yapmaya çalıştığımı düşüyorum. Çağımızda maalesef insanlar birbirine önyargı ile dar bir bakış açısı ile yaklaşabiliyor. Önyargılarımızdan arınmamız lazım. Unutmayalım ki herkesin kendi bakış açısı ile bazı olaylara bakması, insanoğlunu yanılgıya götürebilir.

O yüzden ön yargıları yenmek ve birbirimizi daha iyi tanıyabilmek için bu tarz toplantılarda bir araya gelmek, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek gerçekten çok önemli. Aksu’ da kadın dayanışmasını da bu sebepten dolayı oldukça önemli buluyorum.

Kendimi bildim bileli hep şunu söylerim, her yeni doğan gün bana bir şey söylüyor. Bugün bir daha elimize geçmeyecek, o fırsat bir daha gelmeyecek o yüzden bugünü iyi değerlendirmeliyim diye düşünürüm.

Şu anda Belediye Başkanı eşi olarak bende bulunduğum konumun hakkını vermeye çalışan bir kadınım. Aslında sadece kadın olarak değil, insan olarak hepimiz her olaya insani yanından bakmalıyız.

Sevgi ile bakmalıyız, barış ile bakmalıyız, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren gözlerle bakmalıyız. Özellikle içinde bulunduğumuz şu günlerde Türkiye çok büyük bir tehlikeden dönmüştür, bunun en büyük sebebi de vatandaşlarımızın sağduyusudur.

İşte bu nedenle; ülke olarak bir olmak birlik olmak çok önemli. Biz de bugün Aksulu kadınlar olarak bu dayanışmanın bu bütünlüğün bir parçası olduk” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım