Menu
RSS

Burdur Belediye Başkanı Ercengiz’den Kurban Bayramı ve Babalar Günü Mesajı

Burdur Belediye Başkanı Ercengiz’den Kurban Bayramı ve Babalar Günü Mesajı

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Kurban Bayramı ve Babalar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı

Kardeşliğin, birliğin ve beraberliğin güçlendiği bir Kurban Bayramı’nı daha karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz.

Bu bayram da sevdiklerimizle bir arada, geleneklerimizi yaşatacağız. Birlik ve beraberlik örneği göstererek; eş, dost, akraba ve hastaları ziyaret edecek, çocukları sevindirecek, ihtiyaç sahiplerine yardım edecek ve dargınlıkları gidererek bu özel günün ruhuna uygun davranacağız.

Burdur Belediyesi olarak bizler, her zaman olduğu gibi bu bayramda da sizler için görevimizin başında olacağız. Bu Bayram bizlere, özgürce ve huzurla bayramları kutlama imkânı veren başta Devletimizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile

vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve yüce milletimizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

Kurban Bayramı vesilesiyle bizleri biz yapan, kırgınlıklarımızı bir kenara bırakıp ayrışmak yerine kucaklaşmamızı, birlik olmamızı sağlayan o güzel duyguların tüm yüreklere hâkim olmasını temenni ediyorum.

Tüm hemşerilerimin Kurban Bayramını kutlarken, sevdikleri ile birlikte sağlık ve mutluluk içinde bir bayram geçirmelerini temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

Başkan Ercengiz’in Babalar Günü Mesajı Şu Şekilde

“Yerini hiçbir şeyin dolduramadığı, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen dünyanın en zor ve en güzel mesleğidir babalık.

Karşılıksız sevginin, fedakârlığın en güzel örneği. Bizi biz yapan, bize güç veren… Çıktığımız hayat yolculuğunda karşılaştığımız en zor anlarda yanımızda olan, içimizi ısıtan, varlığı ile güvende hissettiren, yolumuzu aydınlatan, ulu bir çınar gibi gölgesinde

huzur bulduğumuz en kıymetli, en değerli varlığımızdır, baba.

Bizlerle sevinen, bizlerle üzülen ve bizleri mutlu gördükçe mutlu olan babalarımızı sadece Babalar Günü’nde değil, bizlere ihtiyaç duydukları her dönemde destek olmalı, bizler için ne kadar değerli olduklarını daima kendilerine hissettirmeli,

onlara duyduğumuz sevgiyi her daim dile getirmeliyiz. Unutmayalım ki bizleri yetiştirip büyüten, tecrübeleri ile geleceğe hazırlayan, yaşamımız boyunca karşılaştığımız güçlüklerden çıkış yolunu gösteren ışığımız olan babalarımız, vazgeçilmez değerimiz ve hayat zenginliğimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit babaları olmak üzere, rahmetli babamı ve hayatını kaybeden tüm babaları minnet, saygı ve şükranla anıyor; tüm babalara evlatlarıyla birlikte sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım