Menu
RSS
Faturalar Kabaracak... Elektrik Ve Doğal Gaza Zam Kapıda!

Faturalar Kabaracak... Elektrik Ve Doğal Gaza Zam …

Temmuz ayında, genel seçim ve ...

Bayram Gibi Bayram: Yurttaşlar Et Bile Alamıyor

Bayram Gibi Bayram: Yurttaşlar Et Bile Alamıyor

Yurttaşlar bırakın kurban alma...

Acemi Kasap' Bilançosu: Toplam 16 Bin Yaralı

Acemi Kasap' Bilançosu: Toplam 16 Bin Yaralı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca b...

Bayram Tatilinin İlk Günü: 24 Saatte 852 Trafik Kazası

Bayram Tatilinin İlk Günü: 24 Saatte 852 Trafik Ka…

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,...

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz: Türkiye’de Örnek Bir Belediyecilik Yapacağız

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz: Türkiye’de Ö…

Antalya Büyükşehir Belediyesi’...

Antalya Büyükşehir Meclisi Toplandı: Mesut Kocagöz Alkışlarla Karşılandı

Antalya Büyükşehir Meclisi Toplandı: Mesut Kocagöz…

Antalya Büyükşehir Belediyesi ...

Kepez Belediye Başkanı Kocagöz Sonunda Hukuk Mücadelesini Kazandı ve Tahliye Oldu

Kepez Belediye Başkanı Kocagöz Sonunda Hukuk Mücad…

Antalya'nın Konyaaltı ilçesind...

Prev Next

Hakettiği Koltuğa Oturan Kocagöz’den Güvercinli Mesaj: Özgürlük O Kadar Kıymetli Ki Hava Gibi, Su Gibi

Hakettiği Koltuğa Oturan Kocagöz’den Güvercinli Mesaj: Özgürlük O Kadar Kıymetli Ki Hava Gibi, Su Gibi

Teleferik davasından tahliye olduktan hemen sonra Kepez Belediyesi’ne gidip güvercin uçuran belediye başkanı Mesut Kocagöz “Özgürlük o kadar kıymetli ki hava gibi, su gibi” dedi.

Ramazan Bayramı’nda yaşanan teleferik kazasıyla ilgili davada, geçmişteki ANET A.Ş. genel müdürlüğü görevi dolayısıyla tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Döşemealtı L Tipi Cezaevi’nden tahliye edildikten sonra ilk iş olarak belediyeye gitti.

Belediye önündeki programa, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, CHP Antalya milletvekilleri Mustafa Erdem, Cavit Arı, Aliye Coşar, Sururi Çorabatır, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ilçe belediye başkanları, partililer ve Kepez halkı katıldı.

 “Mesut Kocagöz yalnız değildir” yazılı pankartların asıldığı, kalabalığın Mesut Kocagöz baskılı tişörtler giydiği ve ellerinde bayraklar taşıdığı belediye önünde “Sarı saçlım mavi gözlüm” türküsü çalındı.

 ‘Özgür Bırakalım’ Diyerek Uçurdu

Yaklaşık  2 ay süren tutukluluk sürecinin ardından Antalyalılarla bir araya gelen Kocagöz, “Özgürlük o kadar kıymetli ki hava gibi, su gibi. Özgür bırakalım” diyerek elindeki güvercini gökyüzüne saldı. Belediye bahçesinde toplanan kalabalığa seslenen başkan Kocagöz,

“Değerli dostlarım tam 57 gündür aranızda yoktum. Hakim bey ülkede adalet olduğunu gösterdi. Kazadan sonra saatlerce kriz yönettik. Belki orada olmasam akıllarına gelmeyecektim. İşte geldim. Hiç kimseyi incitmeden geldim. Ne ezen ne ezilen hakça bir düzen için geldim" diye konuştu.

 ‘Şimdi Layık Olduğu Yerde’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek de “Seçimlerde birinci çıkan başkanımız şimdi layık olduğu yerde. Gözün aydın olsun Antalya. Bugün burada Mesut Başkan ile buluştuysak Döşemealtı’nda cezaevi önünde nöbet tutan siz Kepezlilere şükran borçluyuz” dedi.

‘Hak Yerini Buldu, Yeniden İş Başında’

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise Mesut Kocagöz’ün yarından itibaren belediye meclisinde yerini alacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bugünkü tutuksuz yargılanma kararıyla adaletin yerini bulduğunu söyledi. Böcek, “Hak yerini buldu. Mesut Kocagöz yeniden görevinin başında” dedi.

Konuşmaların ardından davayı takip eden heyetle birlikte makam odasında görüşme yapan Mesut Kocagöz, başkanlığa yeniden döndüğü için kendisini tebrik edenlerle fotoğraf çektirdi.

yukarı çık
0
Paylaşım