Menu
RSS

Burdur CHP’de Bayramlaşma

Burdur CHP’de Bayramlaşma

Kurban Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur'da bayram coşkusu yaşandı.

CHP Burdur İl Binası'nda bir araya gelen parti üyeleri ve il örgütü, bayramlaşarak Burdur gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Programda konuşan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Belediyesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Özgür Bakan'ın vefatı nedeniyle yaşadığı üzüntüyü dile getirdi.

Merhumun ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileyen Ercengiz, Burdur'u meşgul eden su sorununa ilişkin açıklamalarda bulundu.

"Su Hırsızlığı Gündemde"

Başkan Ercengiz, su havzasında önemli bir su kaybı olduğunu belirterek, 500 litre su üretiminin gerçekleştiği su havzasında şu anda sadece 410 litre su üretildiğini kaydetti.

Su hırsızlığının Burdur'da yaygınlaştığını ve her mahalle ile sokakta bu hırsızlığın giderek arttığını ifade eden Ercengiz, su kaybının yüzde 25'inin su hırsızlığından kaynaklandığını, bu problemin üstesinden gelmek için çalıştıklarını dile getirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Burdur Milletvekili ise konuşmasında, ülke genelinde CHP olarak yürütülen siyasetin devam ettiğini ve Türkiye'yi daha iyi bir noktaya taşıyacak bir siyaset anlayışı benimsediklerini ifade etti.

Konuşmaların ardından, CHP Burdur İl parti üyeleri bayramlaştı. Çağdaş burdur gazetesi/ Melisa Adınısever

yukarı çık
0
Paylaşım