Menu
RSS

Tayfun Kahraman: Zulüm Bitecek, Bayram Bizim Evlerimize de Gelecek

Tayfun Kahraman: Zulüm Bitecek, Bayram Bizim Evlerimize de Gelecek

Tayfun Kahraman bayram mesajında "Elbette zulüm bitecek, haksızlık sona erecek, bayram bizim evlerimize de gelecek.

Hakikatin ve hakkaniyetin her zaman üstün geleceğine dair inancım zerre sarsılmış değil" dedi.

Tayfun Kahraman: Zulüm bitecek, bayram bizim evlerimize de gelecek

Gezi Davası'ndan tutuklanan ve hakkında 18 yıl hapis cezası verilen hükümlü şehir plancısı Dr. Öğretim Üyesi Tayfun Kahraman, kızı Vera ve eşi Meriç Demir Kahraman'la birlikte çekilmiş fotoğrafıyla bir paylaşım yaptı.

"Bayramlarla ilgili anımsadığım her şeyde aile var. Ve her şey büyük. Büyük aile buluşmaları, büyük sofralar, büyük kahkahalar, büyük sarılmalar..." diyen Tayfun Kahraman, paylaşımda şöyle dedi:

"Silivri'deki Hücremde Altıncı Bayramım"

"Bu bayramda ise çok sevdiğim kızım Vera’dan uzaktayım. Yine her şey büyük. Büyük hasretler, büyük umutlar, büyük sabırsızlıklar… Büyüklerimin elini öpemeden, kızıma doyasıya sarılamadan, dostlarımı arayamadan Silivri’deki hücremde geçirdiğim altıncı bayramımı yaşıyorum.

Elbette zulüm bitecek, haksızlık sona erecek, bayram bizim evlerimize de gelecek. Hakikatin ve hakkaniyetin her zaman üstün geleceğine dair inancım zerre sarsılmış değil.

Dostluk ve dayanışmanın sıcaklığı, haksızlığımıza gösterilen tepkinin kamuoyunda yankı bulması, masumiyetimize duyduğumuz güvenin rahatlığı her zaman bizimle. Herkese sevdikleriyle huzurlu, sağlıklı ve mutlu bir bayram diliyorum.

Bu bayram; eşimize, dostumuza, evlatlarımıza, ailelerimize ve birbirimize sımsıkı sarılmak için fırsat olsun."

yukarı çık
0
Paylaşım