Menu
RSS
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz: Türkiye’de Örnek Bir Belediyecilik Yapacağız

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz: Türkiye’de Ö…

Antalya Büyükşehir Belediyesi’...

Antalya Büyükşehir Meclisi Toplandı: Mesut Kocagöz Alkışlarla Karşılandı

Antalya Büyükşehir Meclisi Toplandı: Mesut Kocagöz…

Antalya Büyükşehir Belediyesi ...

Kepez Belediye Başkanı Kocagöz Sonunda Hukuk Mücadelesini Kazandı ve Tahliye Oldu

Kepez Belediye Başkanı Kocagöz Sonunda Hukuk Mücad…

Antalya'nın Konyaaltı ilçesind...

Yeni Müfredat Boykot Edilecek: 11 Haziran’da Öğrenciler Okula Gönderilmeyecek

Yeni Müfredat Boykot Edilecek: 11 Haziran’da Öğren…

“Müfredatı Geri Çekin Platform...

Antalya Milletvekili Aykut Kaya CHP’ye Katıldı

Antalya Milletvekili Aykut Kaya CHP’ye Katıldı

CHP meclis gurubunda CHP Genel...

Kurban Bayramı Tatili 9 Gün Oldu

Kurban Bayramı Tatili 9 Gün Oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine ...

Prev Next

CHP İl Başkanı Esen: Zafer Bayramımıza Her Zaman Sahip Çıkacağız

CHP İl Başkanı Esen: Zafer Bayramımıza Her Zaman Sahip Çıkacağız

CHP Antalya İl Başkanı Semih Esen, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda ülkemizde milli bayramların daha da önem kazandığını belirtti.

Esen; “Özgürlük ve bağımsızlık düşüncemizin ölümsüz anıtı olan 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyor, Başkomutanımız Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm Şehitlerimizi saygıyla anıyoruz” dedikten sonra açıklamasında şunlara değindi;

“30 Ağustos 1922, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün başkumandanlığında dünyanın mazlum milletlerine umut veren bir zafer kazanılmıştır. Mustafa Kemal Atatürk zaferin önemini, ’30 Ağustos Savaşı, Türk tarihinin en önemli dönüm noktasını oluşturur.

Türkiye Cumhuriyeti, Mustafa Kemal’in çizdiği hedef doğrultusunda ve ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ ülküsüne bağlılıkla, daha özgür ve daha çağdaş bir ülke olmanın mücadelesini veriyor. Bu nedenledir ki demokrasimizi kökleştirmek için atacağımız her adım, 30 Ağustos ruhuna eklenen yeni bir zaferdir.

Ülkemizin zor günler geçirdiği bu süreçte Milli Bayramlarımızın önemi daha da artmaktadır.  Ülkemize yönelen gerek terör saldırılarıyla gerekse de farklı planlarla hareket edenler ile ülkemizin birliğine ve bütünlüğüne kastedenler, bu milletin hangi badirelerden geçerek Kurtuluş Mücadelesi verdiğini unutmamalıdır. Yedi düvele karşı mücadele ederek Cumhuriyetle taçlandırdığımız Zafer Bayramımıza her zaman var gücümüzle sahip çıkmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta 30 Ağustos Zaferi’ni kazanan ve büyük dehasıyla ülkemizin geleceğine ışık tutan Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor; gazilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum”

yukarı çık
0
Paylaşım