Menu
RSS
AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatandaşımızı Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatanda…

Antalya'da 1 kişinin öldüğü 2'...

Prev Next

Muratpaşa iyi Parti’de Pişi Dağıtılıp Yasin-İ Şerif Okutuldu

Muratpaşa iyi Parti’de Pişi Dağıtılıp Yasin-İ Şerif Okutuldu

Terör örgütü tarafından şehit edilen 13 vatan evladının yaklaşık 6 yıldır teröristlerin elinde olduğunu hatırlatan İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, “6 yıldır bu kardeşlerimizin teröristlerin elinde olduğunu bildiğiniz halde

nasıl rahat uyudunuz bunca yıl; yazıklar olsun size” dedi.

Irak’ın kuzeyinde Gara’da bölgesinde teröristlerce infaz edilen 13 şehit için İyi Parti Muratpaşa İlçe Teşkilatı’nda pişi dağıtılıp Yasin-İ Şerif okutuldu. Terörü ve terör destekçilerinin lanetlendiği etkinlikte duygulu anlar yaşandı.

Şehit haberlerini aldıkları günden beri büyük bir üzüntü içinde olduklarını ifade eden İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, “Japonya’da deprem oluyor üç gün yas ilan ediliyor.

Sudi Arabistan şeyhi ölüyor üç gün yas ilan ediliyor. Bu vatanın evladı 13 aslan parçası şehit ediliyor, Türk askeri şehit ediliyor kimseden çık çıkmıyor” dedi. 

Şehit haberlerinin alındığı gün Ak Parti kongresi yapıldığını söyleyen Başkan Tayfur, “Çok zoruma gidiyor. Bu yaşananlar zor. Hepimiz gibi çok duygusalım. Canlı yayında kongre yapılıyor gülücükler dağıtılıyor.

Bu ülke bunu hak etmiyor” diye konuştu.  Tayfur, “ Biz iyiler yüzde 15’le yola çıktık. Kar tanesi hareketi olarak. Şimdi bir çığ gibi büyüyoruz.

Genel Başkanımız Meral Akşener’in de dediği gibi bu ülke nasıl yönetilir tüm ülke görecek az kaldı” dedi.

13 Şubat gecesi tüm ülkenin gönlüne kor düştüğünü söyleyen Başkan Tayfur, “13 vatan evladımıza 13 canımıza kast eden terör odaklarını lanetliyoruz.

Terörü üreten onu kullanan destek veren ve terörden medet uman tüm kişi ve kurumların toplum vicdanında ebediyen mahkum olacaklarını hatırlatıyoruz” dedi.

Tayfur, Ülkemizin zor dönemlerden geçtiği şu günlerde İyi Parti Antalya Muratpaşa ilçe teşkilatı olarak bu ülkenin temel taşı olan kardeşliğimiz üzerinde oynanmak istenen kirli oyunlara dikkat çekmeyi

İyi Parti olarak vazifemiz biliyoruz. Ve tüm halkımıza kadim kardeşlik şuuruna yakışır bir itidal çağrısını seslendirmek istiyoruz. Biz İyi Parti mensupları olarak her türlü ırkçılığı ayaklar altına alan bir inancın müntesipleriyiz.

Hangi inançta olursa olsun insanlığın evrensel haklarına saygılı adaletten yana olan her vicdan sahibinin insan merkezli bir anlayışla, bölen, ötekileştiren, ayrıştıran her türlü düşünce ve eylemin

karşısında olacağına inanıyoruz” diye konuştu.

 Tayfur, “13 Şubat gecesi yaşanan elim olayda istihbarat zafiyeti olduğu ortaya çıkmıştır. Şehit edilen 13 kardeşimizin 2015-2016 yılları arasında PKK terör örgütü tarafından kaçırılarak

6 yıldır Kuzey Irak bölgesinde dolaştırıldığını son olarak Gara bölgesinde ki sözde ceza evinde şehit edildikleri gerçeğini Malatya Valisi Sn. Aydın Baruş’ tan öğreniyoruz.

Ülkemiz ulusal basın organlarında sivil vatandaş diyerek yanlış bilgilerin halka servis edilmesi ayrı bir aciziyet konusudur. Orada şehit edilenler TÜRK askeri TÜRK vatandaşlarıdır.

Daha öncede belirttiğimiz gibi doğuştan asker bir millet için güvenlik mensubu yada sivil vatandaş olması bu vatanın öz evlatları olma gerçeğini değiştirmez” ifadesini kullandı. 

Tayfur, Bilinmelidir ki; Türk Milleti vatanını bayrağını seven bu uğurda canlarını ortaya koyacak kudrete haiz bir millettir. Evlatlarımızı şehit eden PKK terör örgütünden 53 teröristi kahraman Mehmetçiğimiz

Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarıyla etkisiz hale getirerek kanlarını yerde bırakmamıştır. Şehit olan kardeşlerimize Allah’tan sonsuz rahmet ailelerine ve aziz milletimize baş sağlığı diliyoruz. Başımız sağ olsun.

Bir ölür bin diriliriz. Biz İyi Parti ailesi olarak; Ne Mutlu Türk’üm diyene, diyemeyenlerle, PKK terör örgütüdür diyemeyenler bizim için aynı saftadır” dedi. Basın açıklamasından sonra şehitler için Yasin-i Şerif okundu.

yukarı çık
0
Paylaşım