Menu
RSS
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz: Türkiye’de Örnek Bir Belediyecilik Yapacağız

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz: Türkiye’de Ö…

Antalya Büyükşehir Belediyesi’...

Antalya Büyükşehir Meclisi Toplandı: Mesut Kocagöz Alkışlarla Karşılandı

Antalya Büyükşehir Meclisi Toplandı: Mesut Kocagöz…

Antalya Büyükşehir Belediyesi ...

Kepez Belediye Başkanı Kocagöz Sonunda Hukuk Mücadelesini Kazandı ve Tahliye Oldu

Kepez Belediye Başkanı Kocagöz Sonunda Hukuk Mücad…

Antalya'nın Konyaaltı ilçesind...

Yeni Müfredat Boykot Edilecek: 11 Haziran’da Öğrenciler Okula Gönderilmeyecek

Yeni Müfredat Boykot Edilecek: 11 Haziran’da Öğren…

“Müfredatı Geri Çekin Platform...

Antalya Milletvekili Aykut Kaya CHP’ye Katıldı

Antalya Milletvekili Aykut Kaya CHP’ye Katıldı

CHP meclis gurubunda CHP Genel...

Kurban Bayramı Tatili 9 Gün Oldu

Kurban Bayramı Tatili 9 Gün Oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine ...

Prev Next

Kumluca Belediyesi EMITT Fuarında

  • Yazan 
Kumluca Belediyesi EMITT Fuarında

EMITT 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde açıldı. Bu yıl ilk kez EMITT 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na katılan Kumluca Belediyesi, dört gün süreyle ilçenin tarihi, kültürel, turistik ve turfanda yaş sebze ve meyve üretimini tanıtacak.

Dünyanın en büyük beş turizm Fuarı arasında gösterilen EMITT’e ilk kez katıldıklarını ifade eden Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Batı Antalya’da bulunan tarihi ve kültürel mirasların yansıtıldığı fuar standında ilçenin ve bölgenin değerlerini en iyi şekilde tanıtmayı amaçladıklarını söyledi.

Bu tür fuarların bölge ve ülke turizminin tanıtılmasına önemli katkısı olduğunu ifade eden Çetinkaya, “İlçemiz Kumluca’da, tarihte birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, hem ülkemizde hem de dünyada bilinen antik Likya yolu üzerinde yer almakta. 500 kilometreden fazla uzunluğu bulunan bu Likya yolunun daha iyi tanıtılması, turizme kazandırılması hem bölgemiz açısından hem de ülkemize sağlayacağı ekonomik katkılar açısından çok önemli.

Bunun yanında bölgemiz birçok alternatif turizm olanaklarına da ev sahipliği yapıyor. Sadece ilçemiz sınırları içerisinde aralarında Olimpos ve Rhodiapolis’nde bulunduğu 12 antik kent bulunuyor. Ayrıca bölgemizin turfanda sebze meyve üretiminde de önemli bir yeri var. İnşallah ilk defa katıldığımız bu fuarda ilçemizin, bölgemizin, tarihi, kültürel ve turistik alanlarını en iyi şekilde tanıtırız” dedi.

Fuarın ilk günü olmasına rağmen Kumluca standını ziyaret eden ziyaretçilerin ilgisinden memnun olduklarını kaydeden Çetinkaya, fuarda Kumluca standının ilgi çekici stantlar arasında yer aldığını, bildirdi.

yukarı çık
0
Paylaşım