Menu
RSS
Antalya Caddeleri Yörük Göçüyle Şenlendi

Antalya Caddeleri Yörük Göçüyle Şenlendi

Antalya Büyükşehir Belediyesi ...

Antalya Emek Ve Demokrasi Güçleri: 12 Eylül Zihniyeti Sivil Görünümle Devam Ediyor!

Antalya Emek Ve Demokrasi Güçleri: 12 Eylül Zihniy…

Antalya Emek Ve Demokrasi Güçl...

Antalya Tarım Orman İş Başkanı Mücahit Başkan Genel Kurul’da Güven Tazeledi

Antalya Tarım Orman İş Başkanı Mücahit Başkan Gene…

Birleşik Kamu İş’e bağlı Tarım...

Antalya Kaş'ta Deprem!

Antalya Kaş'ta Deprem!

Antalya Kaş'ta 4.1 büyüklüğünd...

Prev Next

Yerli ve Millî Parti Antalya İl Başkanı Serdar Yumak’tan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

Yerli ve Millî Parti Antalya İl Başkanı Serdar Yumak’tan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

Yerli ve Millî Parti Antalya İl Başkanı Serdar Yumak, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesine vurgu yaparak

gazilerin ve şehitlerin vatan sevgisi ve fedakârlığının önemine dikkat çekti. Yumak, tarih boyunca aziz milletimizin, hür yaşamayı, bağımsızlık ve istiklalini canı pahasına korumayı ilke edindiğini, bu uğurda şehit ve gazi olmayı büyük bir onur ve gurur kaynağı saydığını belirtti.

Başkan Yumak, "Kahraman gazilerimize devletimizin verdiği önemin ifadesi olarak, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 19 Eylül 1921’de Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Gazi’ unvanının verildiği bu anlamlı günün yıl dönümünü ‘Gaziler Günü’ olarak kutlamaktayız.

Ülkemizin her karış toprağında vatanını, bayrağını ve kutsal değerlerini korumak ve savunmak için en güç koşullar altında canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen gazilerimiz, milletimizin medarı iftiharı, vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleridir" dedi.

Yumak, gazilerimizin ve şehitlerimizin yakınlarının milletimize tevdi edilmiş en kıymetli emanetler olduğunu vurgulayarak, devletin tüm kurum ve kuruluşlarının her zaman yanlarında olduğunu ifade etti.

Başkan Yumak, milletimizin bekasının, şehitlik ve gazilik ruhu kazanmış nesiller yetiştirmekle mümkün olacağını belirtti.

“Gençlerimize, Malazgirt’te, Miryokefalon’da, Çanakkale’de, Sakarya’da, Dumlupınar’da, Güneydoğu Anadolu bölgemizde terör örgütlerine karşı verilen mücadeleyi ve 15 Temmuz hain darbe girişiminde gösterilen fedakârlığı anlatmalı, bu aziz vatan uğrunda gösterilen fedakârlığı öğretmeliyiz”

diyen Serdar Yumak, açıklamasını şu sözlerle sonlandırdı:

"Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor,

hayatta olan gazilerimize sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum."

yukarı çık
0
Paylaşım