Menu
RSS
Antalya Caddeleri Yörük Göçüyle Şenlendi

Antalya Caddeleri Yörük Göçüyle Şenlendi

Antalya Büyükşehir Belediyesi ...

Antalya Emek Ve Demokrasi Güçleri: 12 Eylül Zihniyeti Sivil Görünümle Devam Ediyor!

Antalya Emek Ve Demokrasi Güçleri: 12 Eylül Zihniy…

Antalya Emek Ve Demokrasi Güçl...

Antalya Tarım Orman İş Başkanı Mücahit Başkan Genel Kurul’da Güven Tazeledi

Antalya Tarım Orman İş Başkanı Mücahit Başkan Gene…

Birleşik Kamu İş’e bağlı Tarım...

Antalya Kaş'ta Deprem!

Antalya Kaş'ta Deprem!

Antalya Kaş'ta 4.1 büyüklüğünd...

Prev Next

Manavgat’ta Gaziler Günü Kutlandı

Manavgat’ta Gaziler Günü Kutlandı

19 Eylül Gaziler Günü, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı’ndaki törene, Manavgat Kaymakamı Adil Karataş, Manavgat Belediye Başkanı Dr. Niyazi Nefi Kara, Manavgat Cumhuriyet Başsavcısı Ersin Selimefendigil, Gamizon Komutanı Topçu Alb. Oğuzhan Konal, gaziler, şehit yakınları, partilerin ilçe örgütü başkanları, devlet erkanı,

belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, oda başkanları, muhtarlar, basın mensupları ve binlerce vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemine dair konuşmalar yapıldı.

Fedakarlıkları Her Daim Bizlere İlham Verecek

Resmi törenin ardından konuşan Manavgat Belediye Başkanı Dr. Niyazi Nefi Kara, gaziliğin Türk vatanperverliğinin, azminin ve kahramanlığının cisimleşmiş hali olduğunu söyledi. Başkan Kara, “Bugün burada, ülkemiz için canlarını feda eden şehitlerimizi ve

kahraman gazilerimizi anmak için toplandık. Gazilerimiz, bağımsızlığımızın ve özgürlüğümüzün simgeleridir. Onların gösterdiği cesaret ve fedakarlık, bizlere her daim ilham verecek. Bu özel günde, vatan uğruna canlarını verenleri rahmetle anarken, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Unutmayalım ki, onların mücadelesi sayesinde bugün özgür ve bağımsız bir ülke olarak ayaktayız. Gazilerimize her zaman destek olmalı, onların hak ettikleri saygıyı ve değeri vermeliyiz.” ifadelerini kullandı.

yukarı çık
0
Paylaşım