Menu
RSS

Vali Şahin DÖSİAD’a Konuk Oldu

Vali Şahin DÖSİAD’a Konuk Oldu

Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya İl Emniyet Müdürü İlker Arslan ve Antalya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu DÖSİAD’a konuk oldu.

İş insanlarına altın öğütler veren Vali Şahin, “İstihdam ve ekonominin ilerlemesi için sizlerin çoğalması, daha çok yatırım yapması gerekir” dedi

Döşemealtı Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (DÖSİAD) konuğu Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya İl Emniyet Müdürü İlker Arslan ve Antalya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu oldu.  Vali Hulusi Şahin, DÖSİAD Başkanı Gültekin Gencer ve yönetim başta olmak üzere

üyeler ile tek tek tokalaştı. Toplantıda ilk sözü alan DÖSİAD Başkanı Gültekin Gencer, DÖSİAD’ın tarihçesinden bahsetti.

DÖSİAD Uluslararası Alanda Tanınan Bir STK

DÖSİAD’ı Döşemealtı’nın ilk sivil toplum kuruluşu olarak 14 yıl önce kurduklarını, gelinen noktada DÖSİAD’ın ilçe sınırlarını aştığını belirten Başkan Gültekin Gencer, “Yurt dışı ekonomik işbirlikleri, sosyal sorumluluk projeleri ile DÖSİAD sadece bölgenin değil,

Türkiye’nin önemli sivil toplum kuruluşlarından biri oldu.  14 yıl önce 7 kişi olarak çıktığımız bu yolda şu anda 200 kişiye yaklaştık. Biz farklı bir STK olalım istedik, bölgesel değil uluslararası çalışmalar yapalım dedik. Bu konuda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum.

Bugün aramızdan birçok değeri de çıkarmanın gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Vali Şahin: Sizlerin Ayakta Kalması Gerekir

DÖSİAD Başkanı Gültekin Gencer’in ardından söz alan Antalya Valisi Hulusi Şahin, iş insanlarının yarattığı istihdamdan ve katma değerden bahsetti. Antalya’nın turizm dışında sanayi ve tarımda da lider bir kent olduğunu belirten Vali Şahin, “Bir kent kültürüyle yaşar.

Döşemealtı’nın halıları meşhur. Antalya’ya gelen yabancı misafirlerimize Döşemealtı halısı hediye ediyoruz. Sizlerin bu değere sahip çıkması gerekir. Turizm, tarım ve sanayi için siz değerli iş insanlarının daha çok çalışması ve yatırım yapması gerekiyor” diye konuştu.

Gecenin sonunda DÖSİAD Başkanı Gültekin Gencer, günün anısına Antalya Valisi Hulusi Şahin’e hediye takdim etti.

yukarı çık
0
Paylaşım