Menu
RSS

Serik Belediye Başkanı Kumbul, Serik’te Çıkan Olaylarla İlgili Provokasyon Uyarısı Yaptı

Serik Belediye Başkanı Kumbul, Serik’te Çıkan Olaylarla İlgili Provokasyon Uyarısı Yaptı

Kayseri’de Suriyelilere yönelik başlayan şiddet içeren hareketler turizm kenti Antalya’ya da sıçradı.

Dün gece Serik’te yüzleri maskeli bir grup ilçede tarım alanında çalışan Suriyelilere ait ev ve araçlarına zarar verdi. Serik Belediye Başkanı, yaşanan olaylar karşısında sosyal medya hesabından bir basın açıklaması yayınladı, "Provokasyona karşı duracağız " mesajı verdi

Kayseri’de Suriyelilere yönelik başlayan şiddet içeren hareketler turizm kenti Antalya’ya da sıçradı. Dün gece Serik’te yüzleri maskeli bir grup ilçede tarım alanında çalışan Suriyelilere ait ev ve araçlarına zarar verdi.

Serik Belediye Başkanı, yaşanan olaylar karşısında sosyal medya hesabından bir basın açıklaması yayınladı.

Açıklama şöyle:

Suriye’de yaşanan ve Türk bayrağımıza yönelik gerçekleştirilen saldırı, hepimizi derinden üzmüştür. Türk bayrağı, milletimizin bağımsızlığını ve egemenliğinin sembolüdür. Bu tür saygısız ve provokatif eylemler, sadece bayrağımıza değil, aynı zamanda Türk milletine ve tarihimize yapılmış bir saldırıdır.

Bu üzücü olay karşısında, milletimizin birliğini ve beraberliğini korumak her zamankinden daha önemlidir. Suriye’de yaşanan bu olay, dostluğa ve kardeşliğe değil, düşmanlığa ve nefret tohumlarına hizmet etmektedir.

Bizler, her zaman olduğu gibi, birlik ve beraberlik içinde bu tür provokasyon olarak arşı duracağız.

Bu tür olayların tekrarlanması ve sorumluların bir an önce adalet önüne çıkarılması için uluslararası toplumun ve. Yetkililerin gereken hassasiyeti göstereceklerine inanıyorum. Serik Belediyesi olarak, ülkemizin ve milletimizin yanında olduğumuzu bir kez daha vurguluyor, bu tür saygısızlıkları şiddetle kınıyoruz.

Türk bayrağı, bağımsızlığımızın ve milli birlikteliğimizin en güçlü sembollerinden biridir. Ona yapılan her saldırı, milletimize yapılmış bir saldırıdır ve sala kabul edilemez. Bu vesileyle, milletimizin birliğini ve bütünlüğünü koruma kararlılığımız bir kez daha yineliyorum.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur

yukarı çık
0
Paylaşım