Menu
RSS

CHP Serik İlçe Başkanı Çimen: Türk Bayrağı Türkiye Cumhuriyeti'nin Kırmızı Çizgisidir

CHP Serik İlçe Başkanı Çimen: Türk Bayrağı Türkiye Cumhuriyeti'nin Kırmızı Çizgisidir

CHP Serik İlçe Başkanı Şeref Çimen, Serik’e yaşanan olaylardan dolayı basın açıklaması yaptı. CHP Serik ilçe başkanlığı binasında yapılan açıklamaya

CHP Serik İlçe Başkanı Şeref Çimen, CHP Serik Kadın Kolları Başkanı Şafak Toker, CHP Serik Gençlik Kolları Başkanı Şafak Aksu, Belediye Başkan yardımcıları Halil Demir ve Mehmet Balık, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile partililer katıldı.

Çimen yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Malum akşamki yaşanan olaylardan dolayı toplanmış bulunmaktayız. Basın açıklaması yapmak gereğini duyduk. Bilindiği gibi ülkemizde net olmamakla 15 milyon civarında bir Suriyeli, Afgan, İran, Irak Kıbrıs'tan sığınmacı bulunmaktadır.

Biz zaten kendimize bakamazken bir de bunlara bakmak zorunda kaldık. Bu belayı hükümet kurdu bizim başımıza. Avrupa'da böyle bir sistem yok. Avrupa'daki sistem bir yere toplar, sokağa salmaz. Adam Ankara'ya gelmiş Antalya'da çalışıyor. Artık patlama noktasına geldi ve patladı. Bunlar geç kalınmıştır.”

Haberin Videosu:

“Hükümet Buna Acilen Çözüm Bulmalı”

“Hepimizin matematiği var. Bizler birer ikişer çocuğa bakamazken, Onların geleceğini güzel hazırlamak için uğraşırken Yiğidin harman olduğu, Soğuğu sert, yiğidi mert bir ilçede yaşıyoruz. Biz ateşi buradan yakıyoruz. Biz bunun önlemini alırız. Nasıl alırız? Evlerimizi kiraya vermemekle.

Belediye olarak her türlü imkanları almak zorundayız. Çünkü işin boyutu çok kötüye gidiyor. Hükümet buna acilen çözüm bulmalı.

Mesela bak biz bunları açıklama yapıyoruz. Bizim Cumhur İttifakı ilçe başkanlarının da açıklamaya davet ediyoruz. Hepimiz Türkiye'de yaşıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'nin kırmızı çizgisidir Türkiye Cumhuriyeti bayrağı. Buraya dokunduğunuz zaman Türk halkı ayaklanır.

Hepimiz sorumluluk altında çocuklarımızın geleceği için bunlara dur demeliyiz. Biz buradan daha büyük bir kitleyle dur deriz. Böyle olmamalı. Turizmin göbeğindesiniz. Adamları bir yere topla. Madem bakacaksın, bir yere topla bunları. Kontrol yok. Kontrolsüz gidiyor.

Sen hastaneye gidiyorsun. Bir şey yok. Onlar gidince herkes el pençe duruyor. Bunlara bakacağız diye emeklilerin maaşını veremiyorlar. Emeklilerin maaşını arttıramıyorlar. Asgari ücretlinin maaşını arttıramıyorlar. Kardeşim sen önce ülkeni düşüneceksin.” dedi.

Basın açıklamasının ardından katılımcılar topluca İstiklal Marşı okudu.

yukarı çık
0
Paylaşım