Menu
RSS

CHP Kumluca: Yazık Değil Mi? Bu Milletin Parasına

CHP Kumluca: Yazık Değil Mi? Bu Milletin Parasına

CHP Kumluca İlçe Başkanı Kemal Bilal Öner, Kumluca - Finike arasında sıcak karışımı asfalt öncesi alt yapı çalışmaları devam eden yol çalışmalarını eleştirdi.

CHP Kumluca İlçe Başkanı Kemal Bilal Öner, Karayolları Antalya Bölge müdürlüğü tarafından özel bir firmaya ihale edilen yoldaki çalışmaları eleştirdi.

Başkan kemal Bilal Öner, yaklaşık 18 kilometrelik karayolunda iki yıl önce başka firmaya ihale edilmiş ve bu yolda kaldırım ve refüj düzenleme çalışmaları yapılmıştı.

Kaldırım ve refüj düzenleme çalışmaları yaklaşık 1 yıl önce tamamlandığını hatırlatan CHP Kumluca İlçe Başkanı Kemal Bilal Öner; “ 18 kilometrelik çift yönlü karayolumuzda sıcak karışımı asfalt kaplaması yapılması için alt yapı çalışmaları yapılıyor.

Yapılan çalışmalar halkımız açısından çok güzel ve olumlu buluyorum. Sonuçta hizmet yapılıyor. Ancak aynı yol çift yönlü olarak iki yıl önce özel bir firmaya ihale edilmişti. Bu yolda kaldırım ve refüj düzenleme çalışması yapılmıştı.

Büyük paralar harcanarak çalışmalar tamamlanmıştı. Yapılan çalışmalardan bölge halkı memnun kalmıştı. Şimdi 1 yıl içinde ne oldu da kaldırım taşları yerinden sökülüyor. Sökülen taşlar kepçelerle kamyonlara yüklenip bir yerlere taşınıyor.

Kaldırım taşları ve parke taşları toprakla karışıyor. Bazıları kırılıyor. Yani yeniden kullanılmaz hale geliyor. Deforme oluyor. Bu taşlar yeniden kullanılsa bile iki yıl önce bu taşların döşenmesi için büyük paralar sarf edildi.

Sıcak karışımı asfalt dökülünce yeniden kaldırım ve refüj düzenleme çalışması yapılacak. İki yıl önce bu çalışma neden hesap edilemedi. Yazık değil mi bu milletin parasına,  milletin parası neden heba ediliyor.

Toprağa karışıp giden, verilen paralar, bu kadar milli servete yazık değil mi? Hükümet yetkililerinden açıklama bekliyoruz. Bu ülkenin öz kaynakları bu kadar hovardaca harcanacak kadar çok değil. Biz CHP olarak bu israfın takipçisi olacağız” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım