Menu
RSS

CHP Antalya Milletvekili Aykut Kaya, Taşağıl’ın Sorunları İçin İki Bakanlığa Çağrıda Bulundu

CHP Antalya Milletvekili Aykut Kaya, Taşağıl’ın Sorunları İçin İki Bakanlığa Çağrıda Bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi Aykut Kaya, Manavgat’ın Taşağıl mahallesinde yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi. Yaşanan sorunları ve kendisine iletilen talepleri dinleyen Milletvekili Aykut Kaya,

üç farklı yerde basın açıklaması yaparak Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na ve Sağlık Bakanlığı’na çağrıda bulundu.

Trafik Keşmekeşi Kaza Riski Doğuruyor, Yan Yollar Acilen Tamamlanmalı

Beyşehir’den D-400 karayoluna bağlanan yoldaki trafik yoğunluğuna ve kaza riskine dikkat çeken Milletvekili Kaya, “İnsanlar karşıdan karşıya geçmeye korkuyor, araç sürücüleri dönüş yapmaya korkuyor, vatandaşlarımızı niye riske atalım?” diye sordu.

“Yan yollar ivedilikle bitirilmeli, Beşkonak yol ayrımına bir an önce trafik ışıklandırması yapılmalı, mahallemizin giriş-çıkışlarına Mobese konulmalı” diyen Kaya, yayalar için de üst geçit çağrısında bulundu.

Haberin Videosu:

Aile Sağlığı Merkezi Yetersiz Durumda

Milletvekili Aykut Kaya’nın ikinci durağı Aile Sağlığı Merkezi oldu. Söz konusu merkezin bakımsız ve yetersiz olduğunu vurgulayan Kaya, “Burada 7-8 bin nüfus var, etraftaki mahallelerden de gelenler oluyor ve haftasonu kapalı kalıyor.

Vatandaşlarımız doktora, hemşireye, ambulansa ulaşamıyor” dedi. Aile Sağlığı Merkezi’nin kapasitesinin arttırılarak yenilenmesi ve yeni bir yerin seçilmesi gerektiğinin altını çizen Kaya, “haftasonu da doktor, hemşire ve ambulans bulundurulmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

PTT Müdürlüğü Kapatıldı, 3-4 Yıldır Atıl Halde

Milletvekili Kaya’nın son ziyaret yeri PTT Müdürlüğü oldu. “Burası aktif bir şekilde çalışan PTT Müdürlüğü’ydü, Emeklilerimiz buradan maaşlarını çekebiliyordu. Buna rağmen, hiç kimsenin anlayamadığı bir şekilde kapatıldı.

3-4 senedir de atıl bırakılmış durumda” ifadelerini kullanan Kaya, “buna anlam veremiyoruz. Burada yaşayan emeklilerimiz, vatandaşlarımız böyle bir şeyi hak etmiyor” değerlendirmesinde bulundu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın söz konusu binayı yenileyerek, bakımlarını yaparak faaliyete geçirmesi gerektiğini belirten Kaya, bütün bu taleplerin Meclis’te de takipçisi olacağını vurguladı.

yukarı çık
0
Paylaşım