Menu
RSS

CHP Korkuteli İlçe Başkanı Çıldır’dan Gelişmeler İle İlgili Açıklama

CHP Korkuteli İlçe Başkanı Çıldır’dan Gelişmeler İle İlgili Açıklama

26 Ağustos günün acilen toplanan CHP Antalya İl yönetimi, CHP Korkuteli İlçe Başkanı ve yönetimini görevden aldı. Kararın gerekçesi ve dayandığı konuyu bilmediğini belirten CHP Korkuteli İlçe Başkanı Yıldıray Çıldır karar eline geçtikten sonra bir açıklama yapacağını söylemişti.

Ancak bu konu partililer arasında infiale neden olunca aşağıdaki açıklamayı yaptı:

“Arkadaşlar iyi geceler.  Bana resmi bir tebliğ olmadan bir paylaşım yapmak istemiyordum. Bizim abdestimizden şüphemiz yok.  1,5 ay önce ilçe örgütüne bir baskın yapıp, 2019 kongrede delegeler tarafından aklandığımız mali bütçeyi denetlediler. 

Bizim Korkuteli örgütünün tüm mali defterlerini rahmetli Hüseyin Karadeli tutuyordu.  Geldiklerinde faturalarda eksik var dediler ve gittiler.  Bizde rahmetli mali müşavir eksik yapmaz muhtemelen faturalar kapanan bürosundadır dedik. 

Tamamlayın tekrar gelelim diye bir şey de demediler. Nitekim düşündüğümüz gibi rahmetli hiçbir şeyi eksik yapmamış. Tamamladık ama bir daha soranda olmadı. Taaki bugün görevden alındığımızı Antalya basınından öğrenene kadar.

Bir dip not daha 2019 bütçemiz 29 bin TL. Sekreter çalışıyor, bir seçim geçirdik, parti sürekli açık vs vs. Konu budur.  Evraklarıyla her şeyimiz tamdır.  İyi geceler”

yukarı çık
0
Paylaşım