Menu
RSS

Başkan Ümit Uysaldan Resim Sergisine Tam Not

Başkan Ümit Uysaldan Resim Sergisine Tam Not

Antalya nın gözde sanat eğitim merkezi olan Özel Önder Altıntaş Sanat Merkezi Resim Bale Müzik Kursu resim sergisini Muratpaşa Belediyesi Fuaye alanında açtı. Sergiyi Belediye Başkanı Ümit Uysal, dalya Vakfı Başkan Vekili Bilal Köleoğlu, Alpata Grup Yönetim Kurulu Bşk.Tufan Alpata ve Önder Altıntaş Sanat Merkezi Yönetim Kurulu Bşk.Önder Altıntaş birlikte açtı.

Yoğun ilgi

Kurs Merkezi her yıl düzenlediği sergilerine bir yenisini daha ekledi. Sergide Yaylı boya, karakalem, akrilik, pastel, kolaj çalışmalarına yer verildi. Muratpaşa Belediyesinin ev sahipliğini yaptığı sergiye Antalya’nın tanınmış isimlerinin yanı sıra, veliler ve kurs merkezinde eğitim alan öğrenciler yer aldı.

Serginin açılışında kısa bir açılış konuşması yapan Muratpaşa Belediye Bşk.Ümit Uysal sanat eğitiminin önemini ve belediye olarak bu tür sanatsal faaliyetlerde ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğu belirtti.

Sergiye tam not

Sergiyi çok beğendiğini ifade eden Uysal, resimlerde çocukların iç dünyasını gördüğünü ve küçük yaş gruplarının bu resimleri yapabildiğini, hayret ettiğini ifade etti. Sergiyi gezerken resimleri yapan çocuklarla sohbet eden Başkan Ümit Uysal sergi sonunda fotoğraf çektirdi.

yukarı çık
0
Paylaşım