Menu
RSS

Antalya Valisi Yazıcı: Koşulsuz Sevgi Ve Fedakârlığın En Büyük Sembolü Babalarımızdır

Antalya Valisi Yazıcı: Koşulsuz Sevgi Ve Fedakârlığın En Büyük Sembolü Babalarımızdır

Antalya Valisi Ersin Yazıcı Babalar Günü nedeniyle yayınladığı mesajında “Varlıklarıyla deniz feneri gibi bizlere doğru yolu gösteren babalarımız;

ailesinin mutluluğu, huzuru ve onurlu bir yaşam sürmesi için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan en kıymetli varlıklarımızdır” dedi.

Antalya Valisi Ersin Yazıcı’nın mesajı şöyle: “Yüreklerindeki sevgi ve şefkat ile bütün ailesini sarıp sarmalayan babalarımız, hayat tecrübeleri ile bize rehberlik ederek, yaşamları boyunca bizleri üzebilecek her konuda üzerimize kalkan olurlar. Koşulsuz sevgi ve fedakârlığın en büyük sembolü babalarımızdır.

Babalar çocuklarının koruyucu melekleri, pelerinsiz kahramanları, rol modeli; varlığı, duruşu ve cömertliğinden her zaman güç ve kuvvet aldığımız dayanağımızdır.

Türk aile yapısının temel direği olarak adlandırılan kıymetli babalarımız, evlatlarını en güçlü şekilde geleceğe hazırlayarak, ülkesi için en faydalı şekilde yetiştirmeye çalışır. Vakur duruşları ile ailesi için her zaman en iyi şartları sağlamak için çabalar. Onları mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek,

gurur duyacakları evlatlar olmak, babalarımız için en büyük armağandır.

Bu duygu ve düşüncelerle; yaşamımızın her anında varlıklarıyla bizlere güç veren, başta bin bir emekle yetiştirdikleri değerli evlatlarını, aziz vatanımızın bekası için feda eden şehit babaları olmak üzere, tüm babaların ‘Babalar Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

yukarı çık
0
Paylaşım