Menu
RSS

Antalya Doğu ve Güneydoğu İş İnsanları Derneği, Dernek Binasında Önemli İsimleri Ağırladı

Antalya Doğu ve Güneydoğu İş İnsanları Derneği, Dernek Binasında Önemli İsimleri Ağırladı

Antalya Doğu ve Güneydoğu İş İnsanları Derneği (ADGİAD) önemli ziyaretçileri dernek binasında ağırladı. Antalya OSB Başkanı Ali Bahar ADGİAD’ın ilk ziyaretçisiydi.

Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Özbay ve yönetim kurulu üyeleri Bahar’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirirken, Bahar ADGİAD Şeref defterine ziyaretle ilgili düşüncelerini yazdı. Bahar ‘’Çok kıymetli gördüğümüz bir karşılama, ağırlama oldu. Çok faydalandık kendimizi ifade ettik.

Bunun yanı sıra gördük ki dernek birbirine çok bağlı şehir için kederlenen, şehir için çalışma aşkında insanlar var. Açıkçası onur duyduk. Tüm dernek üyelerine, Dernek Başkanı Ercan Özbay’a saygılarımı sunarım’’ diyerek dileklerini yazdı. ADGİAD Başkanı Özbay ise Bahar’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Öte yandan, Antalya Sanayi ve Ticaret Odası (ATSO) Başkanı Sayın Davut Çetin Antalya Doğu ve Güneydoğu İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Özbay ve Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ADGİAD Şeref defterine ziyaretle ilgili düşüncelerini yazan Davut Çetin ‘’ADGİAD’a yeni seçilen Başkan Ercan Özbay ve yönetimine görevlerinde başarılar dilerim. Derneğimizle ATSO olarak her zaman beraber çalışmak dileğiyle, kolaylıklar diliyorum’ ‘diyerek temennilerini iletti.

ADGİAD’ın diğer ziyaretçisi Antalya Vali Yardımcısı Suat Seyitoğlu oldu. Seyitoğlu Antalya Doğu ve Güneydoğu İş İnsanları Derneğinin Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Özbay ve Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

yukarı çık
0
Paylaşım