Menu
RSS
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz: Türkiye’de Örnek Bir Belediyecilik Yapacağız

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz: Türkiye’de Ö…

Antalya Büyükşehir Belediyesi’...

Antalya Büyükşehir Meclisi Toplandı: Mesut Kocagöz Alkışlarla Karşılandı

Antalya Büyükşehir Meclisi Toplandı: Mesut Kocagöz…

Antalya Büyükşehir Belediyesi ...

Kepez Belediye Başkanı Kocagöz Sonunda Hukuk Mücadelesini Kazandı ve Tahliye Oldu

Kepez Belediye Başkanı Kocagöz Sonunda Hukuk Mücad…

Antalya'nın Konyaaltı ilçesind...

Yeni Müfredat Boykot Edilecek: 11 Haziran’da Öğrenciler Okula Gönderilmeyecek

Yeni Müfredat Boykot Edilecek: 11 Haziran’da Öğren…

“Müfredatı Geri Çekin Platform...

Antalya Milletvekili Aykut Kaya CHP’ye Katıldı

Antalya Milletvekili Aykut Kaya CHP’ye Katıldı

CHP meclis gurubunda CHP Genel...

Kurban Bayramı Tatili 9 Gün Oldu

Kurban Bayramı Tatili 9 Gün Oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine ...

Prev Next

Antalya’daki Vahşetin Ayrıntıları Ortaya Çıktı

Antalya’daki Vahşetin Ayrıntıları Ortaya Çıktı

Antalya’da ablası Gülsüm U.'nun evinde karşılaştığı Efecan Ö.'yü tartakladıktan sonra bıçakla yaralayan ve ardından su kanalına attığı iddia edilen Muammer Yaşar U. ve arkadaşı Emrah U. tutuklandı.

Antalya'da oturan bir çocuk annesi 39 yaşındaki Gülsüm U., iddiaya göre geçen 30 Ekim'de arkadaşı 26 yaşındaki Efecan Ö.'yü evine çaya davet etti. Yine iddiaya göre bir süre sonra eve gelen Gülsüm U.'nun kardeşi Muammer Yaşar U., evde karşılaştığı Efecan Ö., tartakladıktan sonra bıçakla kulağından yaraladı, ardından da çağırdığı arkadaşıyla Baraj Mahallesi'ndeki su kanalına attı.

Polise başvuran Efecan Ö., bu iddiaların yanı sıra cep telefonunun da gasp edildiğini söyleyerek Muammer Yaşar U. ve Emrah U.'dan şikayetçi oldu. Şikayet üzerine Gülsüm U., kardeşi Muammer Yaşar U. ve Emrah U. gözaltına alındı.

Gülsüm U. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, Muammer Yaşar U. ve Emrah U., 'öldürmeye teşebbüs', 'hürriyeti tahdit' ve 'yağma' suçlarından tutuklandı.

Antalya 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın duruşmasına tutuklu sanıklar Muammer Yaşar U., Emrah U., tutuksuz sanık Gülsüm U. ve müşteki Efecan Ö. katıldı.

Duruşmada ifade veren Efecan Ö., Gülsüm U.'nun daveti üzerine evine gittiğini söyledi. Oturdukları sırada Gülsüm U.'nun erkek kardeşinin geldiğini belirten Efecan Ö., "Kardeşi gelince ben başka bir odaya gittim.

Muammer Yaşar U. beni burada gördü ve darp etti. Bıçakla kulağımdan yaraladı. Daha sonra da arkadaşı Emrah U.'yu telefonla çağırdı. İkisi beni bir araca bindirip Baraj Mahallesi'ndeki su kanalına attılar. Cep telefonumu da gasp ettiler" dedi.

Açık Kapıdan Girmiş

Tutuksuz sanık Gülsüm U. ise Efecan Ö.'nün iddialarını kabul etmedi. Efecan Ö.'yü eve davet etmediğini ileri süren Gülsüm U., "Ben bir vesileyle oğlumla aynı yaşta olan müştekiyle tanıştım.

Babası organizasyon işleri yapan Afacan Ö., geçtiğimiz 29 Ekim günü kendisini ofise bırakmamı istedi. Kendisine telefon gelince benim evime 200 metre kadar mesafedeki bir yere bıraktım. Sonra da evime geldim.

Evde erkek kardeşim ve oğlum vardı. Çöpü atmak için dışarı çıktım. Kapıyı açık bırakmıştım. Bu sırada Efecan Ö., benden habersiz eve girmiş" dedi.

Yatak Odasında Karşılaştık

Muammer Yaşar U. akşam saatlerinde eve gelen ablasının yatak odasına gittiğinde çığlık attığını söyledi. Gittiğimde yatak odasında Efecan Ö.'yü gördüğünü anlatan Muammer Yaşar U., "Aramızda arbede yaşandı.

Kendisini etkisiz hale getirinceye kadar vurdum. Başka bir olay nedeniyle hakkımda yakalama kararı olduğu için polisi arayamadım. Arkadaşım Emrah U'yu aradım. Emrah gelince ben ayrıldım.

Kendisini öldürmeye çalışmadım. Telefonunu gasp etmedim. Kendisini kaçırmadım. Baştan sona haklı olduğumuz bir durumda haksız hale düştük" dedi.

Emrah U. ise Muammer Yaşar U.'nun haber vermesi üzerine eve gittiğini anlattı. Evde ağzı yüzü kan içindeki Efecan Ö.'yü gördüğünü kaydeden Emrah U., "Hırsız olduğu söylendi. Yaşar evden ayrıldı.

Müşteki 'Beni polise teslim etmeyin' diye yalvardı. Bu sırada açık olan kapıdan kaçtı. İddia edildiği gibi bu kişiyi kanala götürmedik. Kendisine vurmadım. Gittiğimde eli yüzü kan içindeydi" diye konuştu.

Celse sonunda sanıkların tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme, dosyadaki eksiklerin tamamlanması için duruşmayı erteledi. Kaynak: DHA

yukarı çık
0
Paylaşım