Menu
RSS
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz: Türkiye’de Örnek Bir Belediyecilik Yapacağız

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz: Türkiye’de Ö…

Antalya Büyükşehir Belediyesi’...

Antalya Büyükşehir Meclisi Toplandı: Mesut Kocagöz Alkışlarla Karşılandı

Antalya Büyükşehir Meclisi Toplandı: Mesut Kocagöz…

Antalya Büyükşehir Belediyesi ...

Kepez Belediye Başkanı Kocagöz Sonunda Hukuk Mücadelesini Kazandı ve Tahliye Oldu

Kepez Belediye Başkanı Kocagöz Sonunda Hukuk Mücad…

Antalya'nın Konyaaltı ilçesind...

Yeni Müfredat Boykot Edilecek: 11 Haziran’da Öğrenciler Okula Gönderilmeyecek

Yeni Müfredat Boykot Edilecek: 11 Haziran’da Öğren…

“Müfredatı Geri Çekin Platform...

Antalya Milletvekili Aykut Kaya CHP’ye Katıldı

Antalya Milletvekili Aykut Kaya CHP’ye Katıldı

CHP meclis gurubunda CHP Genel...

Kurban Bayramı Tatili 9 Gün Oldu

Kurban Bayramı Tatili 9 Gün Oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine ...

Prev Next

Antalya’da Çiçekler Hiç Solmayacak

Antalya’da Çiçekler Hiç Solmayacak

Antalya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi öncülüğünde başlatılan ‘Çiçekleri Soldurmayalım Projesi’ kapsamındaki aşçı yardımcılığı kursundan 20 kursiyer mezun oldu.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi öncülüğünde il milli eğitim ve aile ve sosyal politikalar müdürlüklerinin yanı sıra Türkiye İş Kurumu, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinin (AESOB) iş birliğiyle risk altında bulunan çocukların, suçlardan ve zararlı alışkanlıklardan korunması, mesleki beceri ve iş imkanı verilerek topluma sağlıklı bireyler olarak kazandırılması amacıyla başlatılan 'Çiçekleri Soldurmayalım Projesi' kapsamındaki aşçı yardımcılığı kursundan 20 kursiyer mezun oldu.

Önleyici Faaliyetler

Vali Karaloğlu, Kepez ilçesindeki Fabrikalar Mahallesi'nde AESOB ek hizmet binasında oluşturulan eğitim merkezindeki kursiyerleri ziyaret ederek, sohbet etti.

Kursiyerlerin yaptığı yemeklerden tadan Münir Karaloğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, emniyetin, suçun aydınlanmasına yönelik faaliyetlerinin yanı sıra insanların suça bulaşmasını engelleyecek önleyici güvenlik faaliyetleri de icra ettiğini söyledi.

Sürekliliği Olan Proje

Dezavantajlı mahallerdeki dezavantajlı çocukların eğitilip sertifikalandırıldığını kaydeden Karaloğlu, "İş bulmalarını, iş bulduktan sonra iş yerlerindeki performansını arkadaşlarımız takip ediyorlar.

Burada eğitim gören çocuklarımıza İŞKUR İl Müdürlüğü günlük ihtiyaçlarını giderecek harçlıklar da veriyor. Antalya, turizm yoğun bir şehir.

Öğrendikleri mesleklerle ilgili hem aşçılık hem pastacılık hem otelcilikle ilgili mesleklerle ilgili iş bulmaları da kolay. Sürekliliği de olan bir proje" dedi. Ziyarete, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul ile AESOB Başkanı Adlıhan Dere de katıldı.

yukarı çık
0
Paylaşım