Menu
RSS

Annelere Mesaj KONGED Üzerinden

Annelere Mesaj KONGED Üzerinden

Birçok etkinliği eğlenceli hale getirip halkın ilgisine sunan Konged, herkes tarafından konuşulacak bir etkinliğe daha imza attı. Proje ve faaliyetler dışında, özel günlerde yaptığı sıra dışı etkinliklerle de Antalya kamuoyunun beğenisini kazanan Konged, vatandaşların annelerine gönderdikleri mesajlara aracılık etti.

Hafta içi sosyal medyada #BenimAnnemBirMelek etiketi altında yapılan video paylaşımlarını sosyal medya sayfalarına taşıyan Konged, yetinmeyip sahada da, bu özel güne dair bir etkinlik gerçekleştirdi.

8 Mayıs Anneler Gününde Cumhuriyet Meydanında toplanan Konged üyeleri, hazırladıkları pankart ve kamera kaydı platformundan, vatandaşların Annelerine kutlama mesajları göndermelerini sağladı. Gönderilen mesaj kayıtlarını, kolajlanmış halde /KONGEDorg/ kurumsal sosyal medya kanalları üzerinden yayınladı.

Etkinlikle ilgili memnuniyetini ifade eden, Genel Başkan Ahmet Alper Alveroğlu yaptığı açıklamada “Antalya halkı tüm gönül sıcaklığıyla ‘benim annem bir melek’ diyor, ne kadar isabetli bir etkinlik yaptığımız görünüyor” şeklinde konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım