Menu
RSS

Serik Belediyesi İlçedeki Okullara temizlik için Ekip Kurdu ve Temizliğe Başladı

Serik Belediyesi İlçedeki Okullara temizlik için Ekip Kurdu ve Temizliğe Başladı

Temizlik görevlisi sıkıntısı had safhaya ulaşan Serik’teki okulların imdadına Serik Belediye Başkanı Dr. Kumbul ve belediye ekipleri koştu. Kumbul, “Çocuklarımızın sağlığı bizim en önemli önceliğimiz” dedi

Serik Belediyesi, ilçedeki okullarda yaşanan temizlik sorunlarına çözüm bulmak için kapsamlı bir temizlik seferberliği başlattı. Bu girişim, öğrencilerin sağlıklı ve hijyenik bir ortamda eğitim almalarını amaçlıyor.

İlk Uygulama Gedik Ortaokulu’nda

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilk olarak Gedik Ortaokulu’nda temizlik çalışması gerçekleştirdi. Okul aile birliği ve öğrenci velilerinin talebi üzerine Sınıflar, koridorlar, tuvaletler ve okul bahçesi detaylı bir şekilde temizlendi. Ekipler, hijyen standartlarını yükseltmek için titizlikle çalıştı.

Serik Genelinde Kapsamlı Çalışma

Belediye Başkanı Op. Dr. Kadir Kumbul, temizlik seferberliğinin Serik genelindeki tüm okullarda süreceğini açıkladı. Temizlik personeli olmayan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okulların temizliğinin, sırayla gerçekleştirileceği belirtildi.

“Çocuklarımızın Sağlığı Bizim En Önemli Önceliğimiz”

Başkan Kumbul; “Okul aile birliği ve öğrenci velilerimizin talebi üzerine okullarımızda kapsamlı temizlik çalışmalarını başlattık. Çocuklarımız bizim için son derece önemli. Onların temiz ve hijyenik bir ortamda eğitim alması için Serik Belediyesi olarak elimizden gelen tüm desteği vereceğiz.

Çocuklarımızın sağlığı bizim en önemli önceliğimiz." dedi

Serik Belediyesi, temizlik ihtiyacı olan okullara destek vererek bu temizlik çalışmalarını sürdürülebilir hale getirmeyi ve eğitim kurumlarının hijyenik koşullarını sürekli kılmayı hedefliyor.

yukarı çık
0
Paylaşım